Kuva: AOP / EPA-EFE

Sam Asghari puhuu tuoreesta avioliitostaan Britney Spearsin kanssa: "Haluan tehdä tulevat lapseni onnellisiksi"

30.06.2022 15:45 - Riia Frost

Sam Asghari ei myöskään kiellä, etteikö hänen vaimonsa Britney Spears olisi auttanut häntä näyttelijänurallaan.

Näyttelijä Sam Asghari, 28, avautuu tuoreesta avioliitostaan pop-laulaja Britney Spearsin, 40, kanssa Good Morning America -julkaisun haastattelussa. Pariskunta meni naimisiin 9. kesäkuuta Las Vegasissa ja kutsuvieraita oli noin 60, mukaan lukien Madonna, Paris Hilton ja Drew Barrymore. Spears ja Asghari tapasivat toisensa Slumber Party -musiikkivideon kuvauksissa vuonna 2016 ja kihlautuivat lopulta syyskuussa 2021.

Asghari kertookin, että häät olivat oikea unelmien täyttymys.

- Kuvittelimme häidemme olevan satua ja sitä se olikin. Ja me halusimme juhlia sitä rakkaittemme ja läheistemme kanssa. Halusimme vain juhlia ja sitä me teimmekin, Asghari muistelee.

- Aviomiehenä oleminen ei ole vaikuttanut minuun vielä, Asghari sanoo.

Asghari puhu myös tulevasta elokuvastaan Hot Seat, jonka on tarkoitus tulla ensi-iltaan 15. kesäkuuta. Vaikka Asghari teki näyttelijäntöitä jo ennen kuin hän tapasi Spearsin, niin aviomies ei silti kiellä, etteikö pop-tähti olisi auttanut häntä urallaan.

- En oikein tullut huomatuksi ennen kuin vaimoni antoi minulle tämän upean alustan työskentelyyn. Joten tulen aina kunnioittamaan sitä ja olemaan ikuisesti kiitollinen, Asghari painottaa.

- En pidä mitään mahdollisuutta itsestäänselvänä ja yritän pysyä positiivisena kaikesta, mitä ympärilläni tapahtuu, Asghari lisää.

Asghari kehuu vaimoaan lisää sanomalla myös, että Spears on hänen ykköstukijansa tavoitteiden suhteen.

- Kun on parisuhteessa henkilön kanssa, joka on saavuttanut niin paljon ja tehnyt monia asioita jo hyvin nuoressa iässä, niin se tuo minulle ymmärrystä. Se myös opettaa minulle paljon niin pienien kuin suurien asioiden saavuttamisesta, Asghari toteaa.

- Hän rakastaa, että työskentelen, ja että haluan luoda perintöni sekä itselleni, että perheellemme. Haluan tehdä tulevat lapseni onnellisiksi. Loppujen lopuksi haluan, että minulla on hyvä ura, mutta sitäkin enemmän haluan, että ihmiset katsovat minua ylöspäin – niin läheiseni, lapseni kuin vaimoni, Asghari lisää.

(kuva: AOP)

Lue myös: Britney Spears ja ex-aviomies oikeuteen - syynä muun muassa törkeä vainoaminen

Lue myös: Britney Spears ja Sam Asghari solmivat avioehdon - pop-tähti suojaa miljoonien omaisuuttaan

Lähteet: Good Morning America, CNN

Kilpailut

Uusimmat