Kuva: AOP

Britney Spears ja ex-aviomies oikeuteen - syynä muun muassa törkeä vainoaminen

29.06.2022 10:45 - Riia Frost / riia.frost@bauermedia.fi

Britney Spearsin ex-aviomies Jason Alexander oli yrittänyt kuokkia aggressiivisesti pariskunnan häihin ja nyt teosta seuraa oikeudenkäynti.

Uutisoimme aikaisemmin, kuinka pop-tähden Britney Spearsin, 40, ja näyttelijän Sam Asgharin, 28, häät saivat dramaattisen käänteen, kun laulajan ex-aviomies Jason Alexander murtautui heidän asuntoonsa. Alexander oli aloittanut Instagram-live-lähetyksen ja kulkenut luvatta asunnon sisällä etsien Spearsiä. Alexander kertoi jopa paikalla olleille vartijoille hänen kantavan asetta mukanaan. Vartijat jahtasivat häntä asunnossa ja ex-aviomies saatiin lopulta kiinni rakennuksen pihalla ja hänet pidätettiin.  

Nyt Alexanderia odottaa oikeudenkäynti muun muassa törkeästä vainoamisesta liittyen kyseiseen murtautumistekoon. Kirjanpidot osoittavat myös, että Alexanderia syytetään esimerkiksi tunkeutumisesta, kieltäytymisestä poistua yksityisalueelta ja ilkivallasta. Hänen takuunsa on 100 000 dollaria eli noin 95 000 euroa.

Ventura Countyn oikeustuomari David R. Worleyn mukaan Alexanderia kohtaan on tarpeeksi todisteita oikeudenkäynnin käynnistämiseksi. Tuomari jopa itse katsoi, että oikeudenkäynti olisi sopivaa ottaen huomioon syytteet Alexanderia kohtaan. Worley on jopa määrännyt, että syytetty pidetään toistaiseksi kaltereiden takana.

- On todettu, että hän vaikuttaa olevan jatkuva uhka, kun otetaan huomioon, miten paljon vaivaa hän näki päästäkseen hääseremoniaan, Worley totesi.

Alexander on itse kiistänyt kaikki syytteet. Alexanderilla on nykyään kolmen vuoden lähestymiskielto, joka edellyttää häntä pysymään vähintään noin 90 metrin päässä Spearsistä.

Alexanderin asianajaja ja julkinen puolustaja Sandra Bisignani väittää, ettei hänen asiakkaallaan ollut teollaan aikomusta satuttaa Spearsiä.

- Herra Alexanderilla oli aikeenaan puhua Britneylle varmistaakseen hänen hyvinvointinsa. Ja varmistaakseen, että naimisiinmeno oli todella, mitä hän halusi. Alexander ei suinkaan aikonut luoda hänelle minkäänlaista pelkoa, Bisignani sanoo.

Välikohtauskesta huolimatta Spears ja Asghari menivät naimisiin 9. kesäkuuta Los Angelesissa. Seremoniaan osallistui noin 60 kutsuvierasta mukaan lukien Paris Hilton ja Madonna. Spears meni Alexanderin kanssa naimisiin Las Vegasissa vuonna 2004, mutta pariskunta erosi 55 tuntia hääseremonian jälkeen. 

Britney Spears ja Sam Asghari menivät naimisiin 9. kesäkuuta. (kuva: AOP / EPA-EFE)

Lue myös: Lähteet kertovat Britney Spearsin antaneen turvatiimilleen potkut - syynä eksän tunkeutuminen häihin

Lue myös: Britney Spearsin häissä dramaattinen käänne - ex-aviomies yritti kuokkia seremoniaan

Lähteet: People

Kilpailut

Uusimmat