Kuva: AOP / EPA-EFE

Britney Spears ja Sam Asghari solmivat avioehdon - pop-tähti suojaa miljoonien omaisuuttaan

14.06.2022 19:15 - Jenni Tuusjärvi / jenni.tuusjarvi@bauermedia.fi

Pop-tähti suojelee ennen avioliittoa hankkimiaan varoja mahdollisen avioeron varalta. Asghari on vitsaillut aiemmin suojaavansa kenkäkokoelmansa avioehdolla.

Pop-tähti Britney Spears, 40, ja hänen tuore aviopuolisonsa, näyttelijä Sam Asghari, 28, ovat solmineet avioehdon.

Viihdesivusto TMZ:n mukaan Spears on suojannut avioehdolla miljoonien dollareiden suuruisen omaisuutensa, mikäli pariskunta päätyisi eroon. Avioehto suojaa pop-tähden omaisuuden, jonka tämä on tienannut ennen avioliittoa. Spearsin varallisuus on arviolta lähes 60 miljoonaa euroa.

Pariskunta meni naimisiin 9. kesäkuuta kotonaan Los Angelesissa. Hääjuhlat olivat pienet, paikalla oli noin 60 vierasta.

Mikäli kuva ei näy, voit katsoa sen tästä.

Spearsin hääpuku oli muotitalo Versacen käsialaa. Myös itse muotitalon pääsuunnittelija ja varajohtaja Donatella Versace, 67, osallistui hääjuhlaan. Vieraiden joukossa nähtiin myös pop-ikoni Madonna, 63, näyttelijä Drew Barrymore, 47, sekä laulaja-näyttelijä Selena Gomez, 29.

Spears ja Asghari menivät kihloihin viime syyskuussa. Pian kihlauksen jälkeen Asghari vitsaili Instagram-tilillään, että pariskunnan tulisi hankkia avioehto.

"Kiitos huolestanne avioehtoa kohtaan! Hankimme tietenkin avioehdon, joka suojelee jeeppiäni sekä kenkäkokoelmaani, mikäli hän [Spears] jättää minut jonain päivänä", näyttelijä vitsaili Instagram-tarinassaan.

Lue myös: Britney Sears on mennyt naimisiin - häissä noin 60 vierasta

Lue myös: Britney Spearsin äiti kommentoi pop-tähden hääkuvaa huonoista väleistä huolimatta - "Rakastan sinua"

Lue myös: Britney Spearsin häissä dramaattinen käänne - ex-aviomies yritti kuokkia seremoniaan

Lähde: People

Suosittelemme

Uusimmat