Kuva: AOP

Linda Evangelista esiintyi ensimmäisen kerran mallina epäonnistuneen kauneusoperaationsa jälkeen

19.07.2022 16:15 - Jenni Tuusjärvi / jenni.tuusjarvi@bauermedia.fi

Epäonnistunut kauneusoperaatio sai huippumallin vetäytymään vuosiksi julkisuudesta.

Entinen huippumalli Linda Evangelista, 57, on tehnyt ensimmäisen mallintyönsä vuosiin. Hän paljasti vuosi sitten kärsivänsä epäonnistuneen kauneusoperaation aiheuttaneista vahingoista. Hän on kertonut aiemmin vetäytyneensä julkisuudesta epäonnistuneen operaation myötä, sillä häpesi muuttunutta ulkonäköään.

Nyt Evangelista on kuitenkin palannut parrasvaloihin esiintymällä muotitalo Fendin mainoskasvona. Kuvassa malli on pukeutunut harmaaseen neuleeseen ja vaaleanpunaisiin lippalakkeihin. Lisäksi malli pitelee kädessään kahta käsilaukkua.

Mikäli kuva ei näy, voit katsoa sen tästä.

Uutisoimme aiemmin Evangelistan puhuneen julkisuudessa hänelle tehdystä CoolSculpting-toimenpiteestä, jossa kehosta poistetaan rasvaa jäädyttämällä rasvasoluja. Entisen huippumallin toimenpide kuitenkin epäonnistui, jonka seurauksena rasvasolut lisääntyivät Evangelistan kehossa. Operaatio tehtiin vuonna 2016.

Sivuoireen vuoksi Evangelista koki ulkonäkönsä muuttuneen pysyvästi, joka saikin hänet vetäytymään vuosiksi julkisuudesta. Hän kuitenkin astui julkisuuteen helmikuussa toteamalla, ettei halua enää piilotella.

- En voi elää enää tällä tavalla piilotellen ja häpeillen. En pystynyt elämään tämän kivun kanssa enää. Olen viimein valmis puhumaan, Evangelista totesi tuolloin.

Mikäli kuva ei näy, voit katsoa sen tästä.

Lue myös: Ex-supermalli Linda Evangelista paljastaa pieleen menneen kauneusoperaation: 'En näytä enää itseltäni'

Lue myös: Ex-supermalli Linda Evangelista paljastaa nyt muuttuneen ulkonäkönsä - "En voi piilotella enää"

Lähde: Hollywood Life

Kilpailut

Uusimmat