Kuva: Shutterstock

Yhdysvalloissa on ammuttu suositun draamasarjan kuvauspaikalla - yksi kuvausryhmästä menehtyi

20.07.2022 15:15 - Minttu Tikkanen / minttu.tikkanen@bauermedia.fi

Uhri kiidätettiin sairaalaan, missä hän kuitenkin menehtyi.

Yhdysvalloissa on tapahtunut järkyttävä ampumavälikohtaus monen tunteman draamasarjan kuvauspaikalla. Asiasta uutisoivat muun muassa Deadline- sekä New York Post -lehdet. 

Suomessakin tunnetun Kova laki -sarjan eli alkuperäisnimeltään Law & Orderin spinoff-sarjan Law & Order: Organized Crime kuvauspaikalla Brooklynissa ammuttiin kuolettavasti yhtä kuvausryhmän jäsenistä. Ampuminen tapahtui eilen, varhain tiistaiaamuna juuri kuvauspäivän alettua.

Uhri Johnny Pizarro, 31, toimi kuvauspaikalla pysäköinnin ohjaajana. Hänet kiidätettiin välittömästi sairaalaan, missä hän kuitenkin menehtyi pian. Ketään ei ole vielä pidätetty epäiltynä teosta. New York Postin mukaan tekijä onnistui pakenemaan paikalta. 

Tuotanto seisahtui onnettomuuspäivän ajaksi ja sarjaa tuottavan tuotantoyhtiön edustajat kommentoivat järkyttyneinä tapausta.

- Olemme kamalan surullisia ja shokissa, että kuulemme yhden työryhmämme jäsenen joutuneen rikoksen uhriksi ja menehtyneen sen seurauksena tänä aamuna. Työskentelemme viranomaisten kanssa heidän jatkaessaan tutkimuksia. Sydämemme ovat hänen perheensä sekä ystäviensä kanssa ja pyydämme, että kunnioitatte heidän yksityisyyttään näinä aikoina, kertoo NBC-televisioyhtiön sekä Universal Television -tuotantoyhtiön tiedottaja.

Lue myös: Ase oli ladattu oikealla panoksella - Alec Baldwin kommentoi ensi kerran traagista ampumaonnettomuutta

Lue myös: Asetragedioita on käynyt Hollywoodissa ennenkin - Bruce Leen poika kuoli kuvauksissa vuonna 1993

Lähde: Deadline, New York Post 

Kilpailut

Uusimmat