Kuva: AOP / EPA-EFE

Amber Heard jätti virallisen valituksen tuomiostaan - 'Twitter tulee leimahtamaan liekkeihin'

22.07.2022 11:15 - Jenni Tuusjärvi / jenni.tuusjarvi@bauermedia.fi

Näyttelijä Amber Heard tuomittiin hiljattain maksamaan entiselle puolisolleen 10 miljoonan dollarin edestä vahingonkorvauksia.

Näyttelijä Amber Heard, 36, ei aio luovuttaa taistelematta.

Viihdesivusto E! Newsin saamien asiakirjojen mukaan näyttelijä on jättänyt virallisen valituksen entistä puolisoaan, näyttelijä Johnny Deppiä, 59, vastaan käydyn oikeudenkäynnin tuomiosta. Heard tuomittiin maksamaan Deppille 10 miljoonan euron edestä vahingonkorvauksia.

- Uskomme oikeuden tehneen virheitä, jotka estivät ensimmäisen lisäyksen mukaisen, oikeudenmukaisen ja reilun tuomion toteutumisen, Heardin edustaja toteaa viihdesivustolle.

- Tästä syystä valitamme tuomiosta. Ymmärrämme, että tämänpäiväisen hakemuksemme myötä Twitter tulee leimahtamaan liekkeihin, mutta meidän on ryhdyttävä toimiin varmistaaksemme sekä oikeudenmukaisuuden että reiluuden toteutumisen, Heardin edustaja jatkaa.

Myös Deppin edustaja on kommentoinut jätettyä valitusta. Hänen mukaansa Deppin puoli on luottavainen siitä, että tuomio tulee pysymään voimassa valituksesta huolimatta.

- Tuomaristo kuunteli kuuden viikon ajan oikeudenkäynnissä esitettyjä todisteita, ja he päätyivät selkeään ja yksimieliseen tuomioon, jonka mukaan Heard itse syyllistyi useissa tapauksissa herjaukseen, Deppin edustaja toteaa.

Heard on jättänyt valituksen lähes kaksi kuukautta sen jälkeen, kun hänet tuomittiin kunnianloukkausoikeudenkäynnin päätteeksi maksamaan useiden miljoonien dollareiden edestä vahingonkorvauksia entiselle puolisolleen.  Oikeudenkäynnissä käsiteltiin Heardin vuonna 2018 The Washington Post -julkaisuun kirjoittamaansa esseetä, jossa Aquaman-elokuvasta tunnettu näyttelijä kertoi joutuneensa perheväkivallan uhriksi.

Heard haki aiemmin tuomionsa kumoamista vedoten siihen, että yksi valamiehistön jäsenistä oli eri henkilö kuin valamiehistöön oli kutsuttu, mutta tämä ei riittänyt perusteeksi tuomion kumoamiselle.

Voit lukea oikeudenkäynnistä aiemmin kirjoitetut artikkelit täältä.

Lue myös: Amber Heardin vaatimus tuomion kumoamisesta on hylätty - väärä valamies ei riittänyt perusteeksi

Lue myös: Tuomari vahvisti Johnny Deppin ja Amber Heardin oikeudenkäynnin tuomion - päätös oikeustaistelulle

Lue myös: Mitä tapahtuu, jos Amber Heard ei kykene maksamaan vahingonkorvauksia Deppille?

Lähde: E! News

Kilpailut

Uusimmat