Kuva: AOP

Chuckyksi pukeutunut lapsi aiheutti kauhistusta Yhdysvalloissa - "Sain melkein sydänkohtauksen"

29.07.2022 20:15 - Jenni Tuusjärvi / jenni.tuusjarvi@bauermedia.fi

Nainen kertoo luulleensa aluksi näkevänsä näkyjä, kun kauhuelokuvista tuttu hahmo kuljeskeli naapurustossa.

Lapsen naamiaisasu on aiheuttanut kauhunhetkiä Alabaman osavaltiossa Yhdysvalloissa.

Aiemmin tässä kuussa Kendra Walden julkaisi Facebookissa joukon kuvia lapsesta, joka kuljeskeli pitkin naapurustoa pukeutuneena Chucky-kauhuelokuvista tunnetuksi nukkehahmoksi.

"Hyvät vanhemmat, joiden lapsi on pukeutunut Chucky-asuun. Hakekaa lapsenne! Sain melkein sydänkohtauksen", Walden toteaa julkaisussaan.

Mikäli julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Muutaman viikon takainen julkaisu on kerännyt Facebookissa kymmeniä tuhansia tykkäyksiä ja lähes 20 000 kommenttia. Julkaisua on jaettu yli satatuhatta kertaa.

Walden on kertonut Today-julkaisulle luulleensa nähneen näkyjä, kun Chucky ilmestyi yllättäen kadulle naisen ollessa matkalla kotiin yhdessä työntekijöidensä kanssa.

- Kun pääsimme lähemmäs häntä, näimme sen olevan oikea. Se säikytti meidät perinpohjaisesti, Walden toteaa.

Kun seurue ajoi uudelleen nukeksi pukeutuneen lapsen ohi, oli lapsi ehtinyt ottamaan naamion pois päästään. Hän kuitenkin puki naamarin takaisin ylleen havaitessaan, että kadulla olevan jälleen liikennettä.

- Kun käännyimme takaisin päin, poika oli ottanut naamarin pois päästään, mutta laittoi sen äkkiä takaisin päähänsä ja ylitti kadun sen jälkeen, kun olimme ohittaneet hänet. Silloin saimme otettua kuvat, nainen selventää tilanteen kulkua.

Walden kertoo lapsen äidin ottaneen naiseen yhteyttä Facebookissa. Äiti oli kertonut viisivuotiaan poikansa olleen pilan takana.

- Lapsen äiti kommentoi julkaisua ja kun katsoimme hänen kuviaan, tunnistimme pojan, Walden kertoo.

Chucky-elokuvat kertovat nukesta, joka tulee sarjamurhaajan hengen riivaamaksi aiheuttaen tuhoa newjerseyläisessä naapurustossa.

Lue myös: Pelottelevista pelleistä tehty taas havaintoja Suomessa - "Lapsia ei uskalla päästää yksin kouluun"

Lue myös: 65-vuotias klovni säikäyttää lapsia rahasta: "Äiti soitti perään ja kiitti"

Lähde: People

Kilpailut

Uusimmat