Kuva: AOP

Kylie Jenner huolestuttaa toiminnallaan - myös Selena Gomez on sivuuttanut hygieniasäädökset

05.08.2022 10:15 - Jenni Tuusjärvi / jenni.tuusjarvi@bauermedia.fi

Julkisuuden henkilöiden höveli suhtautuminen kosmetiikkatuotantolaitosten hygieniasäädöksiin on herättänyt huolta sosiaalisessa mediassa.

Tosi-tv-tähti Kylie Jenner, 24, on myös tunnettu Kylie Cosmetics -kosmetiikkabrändistään.

Nyt kosmetiikkamoguli on joutunut keskelle kohua esiinnyttyään sosiaalisessa mediassa yrityksensä laboratoriossa ilman vaadittavia suojavarusteita.

Emmy-palkittu meikkiartisti Kevin James Bennett nosti aiheen esille Instagramissa julkaisemalla kuvan Jenneristä laboratoriossa. Jenner on pukeutunut valkoiseen suojatakkiin, mutta hänen pitkät hiuksensa ovat auki.

"Olen kosmetiikan tuotekehittäjä ja työskentelen kosmetiikkatehtaiden ja -laboratorioiden kanssa. Minulla on todella lyhyet hiukset, eikä minun ole silti koskaan sallittu astua tehtaaseen tai laboratorioon ilman hiusverkkoa, kenkäsuojia, maskia sekä suojahanskoja", Bennett kirjoittaa julkaisussaan.

Bennett myös haluaa tietää, mikä italialainen laboratorio päästää tiloihinsa ilman riittävää suojavarustusta, jotta hänen asiakkaansa voisivat vältellä kyseistä yritystä.

Mikäli kuva ei näy, voit katsoa sen tästä.

Jenner on ottanut nopeasti kantaa Bennettin syytöksiin ja väittää tämän levittävän väärää tietoa.

"Kevin, tätä kuvaa ei ole otettu tuotantolaitoksessa. En ikinä jättäisi noudattamatta hygieniasäädöksiä, eikä niin tekisi kukaan muukaan julkkis tai kosmetiikkabrändin omistaja. Olen samaa mieltä, että sitä on mahdotonta hyväksyä. Tämä on pieni, henkilökohtainen tila, jossa voin tehdä omia näytteitäni ja ottaa kuvia sisällöntuotantoa varten. Tämä ei ole lähelläkään massatuotantoa. Kukaan ei aseta asiakkaita vaaraan! Häpeä Kevin valheellisen tiedon levittämisestä!", Jenner kirjoittaa kommentissaan.

Bennett on kuitenkin epäileväinen Jennerin suhteen. Hänen mukaansa tosi-tv-tähti katselee kuvissa hyvin arvokasta homogenisoivaa sekoituskattilaa, johon mahtuu tuotetta 50 litraa. Hän huomauttaa, että sekoituskattilan sekoittajat ovat tuotteen peitossa, eli kattilassa on runsaasti sisältöä. Hän myös huomauttaa, että Jenner on pukeutunut oikeaan laboratoriotakkiin.

"Tämä ei ole tuotantolaitos? Tämä on henkilökohtainen tila? Vau, täällä on nyt sumutus käynnissä", Bennett toteaa.

Jenner vastaa vielä Bennettille vitsaillen.

"Olitko siellä Kevin? Minun täytyy vaihtaa koirani nimi", Jenner vitsailee lopuksi viitaten italianvinttikoiraansa Keviniin.

Myös Selena Gomez puutteellisessa suojavarustuksessa

Bennett on jatkanut Instagram-tilillään puutteellisesta suojavarustuksesta puhumista. Hänen mukaansa myös laulajana ja näyttelijänä tunnettu Selena Gomez, 30, on tehnyt vastaavan tempauksen aiemmin.

"Olen pahoillani, etten ole maininnut Selena Gomezia, en tiennyt, että hän oli tehnyt vastaavanlaisen videon vieraillessaan laboratoriossa viime kuussa. Olisinpa huomannut asian silloin. Näin Kylien julkaisun, sillä useat ihmiset lähettivät minulle yksityisviestiä, että minun pitäisi vierailla Kylien Instagram-tilillä ja kommentoida hygieniasäädösten noudattamatta jättämistä", meikkitaiteilija toteaa.

"Mielenkiintoista... Ihmettelen, että miksi ihmiset olivat valmiita heittämään Kylien paljon nopeammin bussin alle kuin Selenan", Bennett pohtii julkaisussaan.

Mikäli kuva ei näy, voit katsoa sen tästä.

Bennett peräänkuuluttaa vastuullista toimintaa julkaisussaan. Hänen mukaansa kenenkään ei tulisi voida ohittaa hygieniaohjeistuksia. Ei, vaikka kyseessä olisi julkisuuden henkilö kuvausryhmineen.

Lue myös: Kylie Jenner murheellisena - yhtä asiaa Stormi-tytär ei anna enää äitinsä tehdä

Lue myös: Kylie Jennerin lentokäytökselle kovaa kritiikkiä somessa - "Hän on yksi pahimmista"

Lue myös: TikTokkaaja väittää videolla kuulleensa Kylie Jennerin vauvan huutavan - tosi-tv-tähti syyttää valehtelusta

Lähde: Entertainment Tonight

Kilpailut

Uusimmat