Kuva: AOP

Amanda Seyfried luottaa klassisiin mökkikenkiin - löytyvät todennäköisesti sinunkin kesäpaikaltasi

14.08.2022 08:15 - Jenni Tuusjärvi / jenni.tuusjarvi@bauermedia.fi

Näyttelijän jalassa näkyivät suomalaisillekin tutut kengät, jotka sujahtavat jalkaan vaivattomasti.

Näyttelijä Amanda Seyfried, 36, tunnetaan muun muassa vuosituhannen alkupuolella julkaistusta Mean Girls -elokuvasta, jossa hän näytteli yhtä elokuvan päähenkilöistä.

Tällä hetkellä Seyfried kuvaa New Yorkin kaupungissa tulevaa The Growded room -sarjaa, jota tähdittää hänen lisäkseen muun muassa Spiderman-elokuvista tunnettu näyttelijä Tom Holland.

Seyfriedin kenkävalinta kuvauksissa on monille suomalaisillekin tuttu. Hän on valinnut kuvauspaikalle jalkineikseen kumiset sandaalit, eli tutummin Crocsit.

Mikäli kuvat eivät näy, voit katsoa ne tästä.

Kuuluisat kumiset jalkineet ovatkin suositut kengät: yritys julkaisi ensimmäisen kenkämallinsa vuonna 2001 ja siitä lähtien niitä on myyty maailmanlaajuisesti yli 300 miljoonaa paria. Alkuperäisistä kengistä on tehty myös lukuisia kopioita.

The Growded room -sarja kertoo mielenterveysongelmien kanssa elävien ihmisten elämästä ja haasteista. Sarjan ensimmäinen tuotantokausi perustuu Daniel Keyesin kirjoittamaan The Minds of Billy Milligan -teokseen.

Lue myös: Solvattu kenkämalli lienee nyt suositumpi kuin koskaan ja siihen on kaksi syytä - Heidi Klumkin esitteli tyylinäytteensä

Lue myös: Justin Bieber lähetti Victoria Beckhamille liilat Crocsit - naiselta suorasukainen reaktio

Lue myös: Monien inhokkikenkä on nyt yksi trendikkäimmistä - julkkikset ottivat jo omakseen

Lähde: The Hollywood Reporter

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat