Kuva: AOP / EPA-EFE

Johnny Depp yrittää kumota saamansa tuomion - vastaisku Amber Heardin valitukselle

25.07.2022 17:15 - Jenni Tuusjärvi / jenni.tuusjarvi@bauermedia.fi

Näyttelijä haluaa valituksellaan varmistaa, että muutoksenhakutuomioistuin ottaa kaikki oikeudenkäynnin seikat huomioon käsittelyssään.

Näyttelijä Johnny Depp, 59, ei ole vielä sujut entisen puolisonsa, näyttelijä Amber Heardin, 36, kanssa.

E! News -viihdesivuston käsiinsä saamien oikeusasiakirjojen mukaan Depp on jättänyt oikeudelle hakemuksen hänelle langetetun, lähes kahden miljoonan euron suuruisen vahingonkorvauksen kumoamiseksi.

- Tämä oli todella positiivinen tuomio Deppille, näyttelijän edustaja kertoo lausunnossaan viihdesivustolle.

- Depp on sitä mieltä, että molempien osapuolien olisi aika jatkaa elämäänsä ja toipua. Mutta kerran Heard päättänyt jatkaa oikeudenkäyntiä valittamalla tuomiostaan, myös Depp tekee samanaikaisen valituksen saamastaan tuomiosta. Näin Depp varmistaa, että muutoksenhakutuomioistuin käsittelee kaikki tapaukseen liittyvät asiakirjat, edustaja jatkaa lausunnossa.

Huhtikuussa alkaneen, kuuden viikon mittaisen oikeudenkäynnin päätteeksi Heard tuomittiin maksamaan entiselle puolisolleen vahingonkorvauksia lähes 10 miljoonan euron edestä. Depp tuomittiin puolestaan lähes kahden miljoonan euron suuruisiin vahingonkorvauksiin.

Heard yritti aiemmin vaatia uutta oikeudenkäyntiä vetoamalla siihen, että yksi valamiehistön jäsenistä oli eri henkilö kuin valamiehistöön oli alun perin kutsuttu. Tuomari kuitenkin hylkäsi Heardin vaatimuksen.

Nyt Heard on jättänyt virallisen valituksen tuomiostaan.

- Uskomme oikeuden tehneen virheitä, jotka estivät ensimmäisen lisäyksen mukaisen, oikeudenmukaisen ja reilun tuomion toteutumisen, Heardin edustaja totesi aiemmin viihdesivustolle.

- Tästä syystä valitamme tuomiosta. Ymmärrämme, että tämänpäiväisen hakemuksemme myötä Twitter tulee leimahtamaan liekkeihin, mutta meidän on ryhdyttävä toimiin varmistaaksemme sekä oikeudenmukaisuuden että reiluuden toteutumisen, Heardin edustaja jatkoi aiemmin lausunnossaan.

Heardin ja Deppin välisessä oikeudenkäynnissä käsiteltiin Heardin vuonna 2018 The Washington Post -julkaisuun kirjoittamaansa artikkelia, jossa näyttelijä väitti joutuneensa perheväkivallan uhriksi. Vaikka Heard ei nimennyt Deppiä artikkelissaan, oli tämä tunnistettavissa tekstin viittauksista.

Voit lukea oikeudenkäynnistä aiemmin kirjoitetut artikkelit täältä.

Lue myös: Amber Heard jätti virallisen valituksen tuomiostaan - 'Twitter tulee leimahtamaan liekkeihin'

Lue myös: Amber Heardin mukaan yksi valamiehistön jäsenistä oli väärä henkilö - vaatii uutta oikeudenkäyntiä

Lue myös: Johnny Depp jätti vastauksen Amber Heardin pyyntöön tuomion kumoamisesta - "Hänellä ei ole perusteita"

Lähde: E! News

Kilpailut

Uusimmat