Kuva: AOP / Shutterstock

Will Smith ja Jada Pinkett Smith nähtiin ensimmäisen kerran yhdessä Oscar-välikohtauksen jälkeen

15.08.2022 22:15 - Jenni Tuusjärvi / jenni.tuusjarvi@bauermedia.fi

Pariskunta nähtiin julkisuuden henkilöiden suosimassa Nobu-ravintolassa.

Näyttelijä Will Smith, 53, ja hänen puolisonsa, näyttelijä Jada Pinkett Smith, 50, nähtiin yhdessä viettämässä aikaa Malibussa sijaitsevassa, julkisuuden henkilöiden suosimassa Nobu-ravintolassa.

Kyseessä on pariskunnan ensimmäinen julkinen näyttäytyminen yhdessä viime maaliskuussa Oscar-gaalassa tapahtuneen välikohtauksen jälkeen, jossa Smith löi gaalan juontajana toiminutta Chris Rockia, 57.

Smith oli pukeutunut Nobuun tummansiniseen t-paitaan ja lippalakkiin. Pinkett Smithillä oli yllään musta pusakka ja aurinkolasit. Vyötärölleen hän oli kietaissut flanellipaidan.

Mikäli julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Smith löi maaliskuussa Rockia tämän vitsailtua Pinkett Smithin hiuksista. Pinkett Smith sairastaa alopeciaa, joka aiheuttaa hiustenlähtöä.

Smith palkittiin kuitenkin myöhemmin gaalan aikana parhaan miespääosan Oscar-palkinnolla roolistaan King Richard -elokuvassa.

Smith sai käytöksensä vuoksi kymmenen vuoden mittaisen porttikiellon Oscar-gaalaan. Seuraavan kerran hän voi osallistua tilaisuuteen vuonna 2032.

Pinkett Smith puhui tapahtumasta juontamassaan Red Table Talk -ohjelmassa kesäkuussa.

- Suurin toiveeni on, että nämä kaksi älykästä miestä saavat mahdollisuuden toipua, puhua asiasta ja sopia tämän. Tässä maailman tilassa tarvitsemme toisiamme enemmän kuin koskaan. Siihen saakka jatkamme Willin kanssa sitä, mitä olemme tehneet viimeiset 28 vuotta, eli elämään elämää yhdessä, Smith kommentoi tilannetta ohjelmassaan.

Smith julkaisi heinäkuussa Instagramissa videon, jossa hän pahoittelee tapahtunutta. Hän pyytää anteeksi Rockilta videolla.

Mikäli video ei näy, voit katsoa sen tästä.

Lue myös: Will Smith sai porttikiellon Oscar-gaalaan huonon käytöksensä vuoksi

Lue myös: Will Smith tulistui vaimoonsa kohdistuvasta vitsistä - löi juontajaa

Lue myös: Will Smith nähtiin julkisesti ensimmäistä kertaa sitten Oscar-gaalan välikohtauksen

Lähde: E! News

Kilpailut

Uusimmat