Kuva: AOP

Elon Musk vastustaa Grimesin haavetta haltiakorvaleikkauksesta: 'Haittapuolia on enemmän kuin hyviä'

17.08.2022 14:15 - Riia Frost

Grimes kertoo haluavansa itselleen vampyyrihampaat ja haltiakorvat.

Muusikko Grimes, 34, on jo pitkään haaveillut kauneusleikkauksista, joissa hänelle operoitaisiin haltiakorvat ja vampyyrin hampaat. Kyseisistä haaveistaan hän puhuu Twitter-julkaisuissaan, joissa Grimes jopa pyytää seuraajiltaan vinkkejä liittyen hänen haluamiinsa leikkauksiin.

”Kaksi vuotta sitten tapasin hyvän plastiikkakirurgin, koska saatan haluta muuttaa asioita vielä kolmenkympin iässä. Mutta unohdin asian, enkä enää ajatellut, mitä minun pitäisi tehdä. Onko mitään kasvoleikkauksia, jotka mielestänne näyttäisivät hyvältä minulla? (Haltiakorvat eivät ole vaihtoehto, koska se on erillinen tehtävä)”, Grimes kirjoittaa.

”Lisäksi, tietääkö kukaan ketään hyvää, turvallista ja luotettavaa henkilöä, joka voisi tehdä minulle vampyyrin hampaat Austinissa tai Los Angelesissa? Onko myös yhtään hyvämaineista haltiakorvaoperoijaa kummassakaan näissä kaupungeissa?”, Grimes kysyy toisessa julkaisussaan.

Mikäli linkki ei näy, voit katsoa Grimesin julkaisun täältä.

Kolmannessa jukaisussaan Grimes kysyy faneiltaan, että onko kenelläkään hyviä kokemuksia haltiakorvaleikkauksista ja paljastaa omat pelkonsa koskien kyseistä operaatiota.

”Pelkään, että korvaruston on vaikea parantua. Varsinkin muusikkona tämä leikkaus vaikuttaa riskialttiilta, mutta olen aina halunnut tätä”, Grimes kertoo.

Grimesin eksä miljardööri Elon Musk, 51, kommentoi heti seuraavana päivänä muusikon julkaisuja.

”Haltiakorvaleikkauksessa haittapuolia on enemmän kuin hyviä puolia”, Musk toteaa.

Mikäli linkki ei näy, voit katsoa Muskin julkaisun täältä.

Grimes vastasi pian Muskille uudella julkaisullaan.

”Rehellisesti sanottuna tämä kuulostaa crispr:n työltä. On ikävää olla syntynyt vain pari sukupolvea liian aikaisin”, Grimes sanoo käyttäen myös haltia- ja suruhymiöitä.

Mikäli linkki ei näy, voit katsoa Grimesin vastausjulkaisun täältä.

People-julkaisun mukaan Grimesin käyttämää crispr-termiä käytetään usein, kun puhutaan systeemistä, jonka avulla voidaan ohjelmoida geneettisen koodin osia, jotta DNA:ta saadaan muokattua tietyissä kohdissa. Grimes ei ole toistaiseksi kertonut, aikooko hän tosissaan toteuttaa kauneusleikkaushaaveensa joku päivä.

Musk ja Grimes alkoivat seurustelemaan vuonna 2018. Pariskunta on eronnut monta kertaa, mutta Musk ja Grimes lähtivät eri teille lopullisesti viime maaliskuussa. Sitä ennen Grimesin ja Muskin erosta uutisoitiin syksyllä vuonna 2021. Muskilla ja Grimesilla on kaksi yhteistä lasta, X Æ A-12 ja Exa Dark Sideræl, jota he kutsuvat myös nimellä Y.

(kuva: AOP)

Lue myös: Elon Musk leikkasi itsensä ja poikansa hiukset - jakoi kuvan pojastaan X Æ A XII:stä

Lue myös: Elon Muskin isä solvaa poikaansa - kehottaa laihduttamaan

Lähteet: People

Kilpailut

Uusimmat