Kuva: AOP

The Flash -tähti kertoo hakeutuneensa hoitoon: "Haluan pyytää anteeksi kaikilta"

18.08.2022 12:45 - Riia Frost

Ezra Miller kertoo hakeneensa apua mielenterveysongelmiinsa.

DC Comicsin The Flash -näyttelijänä tunnettu Ezra Miller, 29, on viime aikona ollut paljon uutisotsikoissa aggressiivisen käytöksensä vuoksi. Miller on viimeisen parin vuoden aikana pidätetty muun muassa pahonpitelystä epäiltynä, törkeästä varkaudesta tyhjiin asuntoihin ja aggressiivisesta häiriköinnistä karaokebaarissa.

Millerin käytös on saanut Warner Bros. -elokuvastudion pähkäilemään, tullaanko tuleva The Flash -elokuva hyllyttämään näyttelijän käytöksen vuoksi vai korvataanko hänet. THR-julkaisun saaneen tiedon mukaan elokuvaprojektin voisi vielä pelastaa, mikäli kaksi skenaariota toteutuisi. Ensimmäinen skenaario on se, että Miller joko hakee ammattiapua ja antaa vain rajoitetun määrän haastatteluita. Toisena taas on se, että elokuva julkaistaan joka tapauksessa, mutta lehdistötilaisuuskierroksia ei anneta.

Raportin myötä Miller kertoo nyt yksinoikeudella Variety-julkaisulle, että hän etsii itselleen ammattimaista apua mielenterveysongelmiinsa.

- Olen viime aikoina käynyt läpi intensiivistä kriisiä ja ymmärrän nyt, että kärsin monimutkaisista mielenterveysongelmista ja olen nyt aloittanut hoidot, Miller kertoo.

- Haluan pyytää anteeksi kaikilta, joita olen huolestuttanut, ja joiden mielet olen pahoittanut viimeaikaisella käytökselläni. Olen omistautunut tekemään tarpeellisen työn päästäkseni takaisin terveelliseen, turvalliseen ja kehittävään elämänvaiheeseen, Miller lisää.

The Flash -elokuvan ensi-ilta on 23. kesäkuuta 2023, ellei Warner. Bro -studio päätä hyllyttää projektiaan. On kuitenkin uutisoitu, että kyseinen vaihtoehto on elokuvastudiolle viimeisin. Tähän mennessä projekti on maksanut noin 200 miljoonaa dollaria, eli yli 194 miljoonaa euroa.

Ezra Miller pyytä anteeksi hänen viime aikaista käytöstään. (kuva: AOP / EPA-EFE)

Lue myös: Hyllytetäänkö The Flash -elokuva päätähden käytöksen vuoksi? Kaksi skenaariota voi vielä pelastaa projektin

Lue myös: Justice League -tähti oikaisi poliisia persoonapronominien käytöstä pidätyksen aikana: "En ole herra"

Lähteet: Variety, CNN

Kilpailut

Uusimmat