Kuva: AOP

Kolumni: Leonardo DiCaprion parisuhteet ovat meemi - puolisoiden viimeinen käyttöpäivä on 25-vuotiaana

31.08.2022 20:15 - Jenni Tuusjärvi / jenni.tuusjarvi@bauermedia.fi

Jos jokin on varmaa, niin se, että Leonardo DiCaprion puolisot eivät vanhene, toteaa toimittaja Jenni Tuusjärvi.

Maailmalle levisi hiljattain uutinen näyttelijä Leonardo DiCaprion, 47, ja hänen puolisonsa Camila Morronen erosta. Morrone täytti kesäkuussa 25 vuotta, eli hänen viimeinen käyttöpäivänsä ylittyi.

Jo vuosien ajan DiCaprion suhteet itseään huomattavasti nuorempiin naisiin ovat huvittaneet ja kirvoittaneet heittämään huulta aiheesta. Eikä suotta, sillä kaavaa ei voi olla huomaamatta.

Vuonna 2019 Redditissä levisi havainnollistava meemi, jossa kuvataan DiCaprion puolisoiden ikää seurustelusuhteiden aikana. Sattumaa tai ei, tyttöystäville näytetään ovea viimeistään 25 vuoden iässä.

Mikäli upotus ei näy, voit katsoa sen tästä.

Kuten ylläolevasta kuviosta ilmenee, DiCaprio suosii nuorempia naisia kumppaneinaan, oman iän karttumisesta huolimatta.

Naisen viehättävyys kiinnostaa tutkijoita. Tutkimuksilla on pyritty selvittämään, millaiset ovat viehättävimmät kasvonpiirteet, millainen ääni on vetoavin, mikä on ihanteellisin vyötärö-lantio-suhde sekä tietenkin, mikä on viehättävin ikä naiselle.

Tutkimusten mukaan naiset ovatkin viehättävämmillään noin 20-30 vuoden iässä. Metro-lehti julkaisi vuonna 2019 artikkelin, jonka mukaan naiset ovat viehättävimmillään noin 24 vuoden iässä.

Evoluutiobiologian ja ekologian lehtori Markus J. Rantala kertoi vuonna 2017 toimittaja Jonna Joutsenen Rakkauden Nallekarkit -podcastissa, että miehet kokevat eniten vetoa 22-vuotiaisiin naisiin.

DiCaprion puolisoiden keski-ikä erohetkellä on hieman alle 24 vuotta.

Osa suhteista on ollut pidempiä, osa lyhyempiä. Pisimmät suhteet näyttelijällä on ollut Gisele Bündchenin sekä Bar Refaelin kanssa, mutta ei liene tarpeen sanoa, milloin suhteet ovat viimeistään päättyneet.

Entäpä DiCaprion oma parasta ennen -päiväys?

Tällä hetkellä 47-vuotias näyttelijä on ylittänyt ainakin Gentleman's Journalin mukaan viehättävimmän iän, sillä julkaisun mukaan mies on viehättävämmillään noin 38-39-vuotiaana.

Naiset kuitenkin viehättyvät tutkimusten mukaan itseään hieman vanhemmista miehistä. Eikä komeasta ulkonäöstä (maailman kaunein ihminen vuonna 1998), vallasta sekä vauraudesta ole ainakaan haittaa parisuhdemarkkinoilla.

Gisele Bündchen, Bar Refaeli, Blake Lively, Erin Heatherton, Toni Grann, Kelly Rohrbach, Nina Agdal ja Camila Morrone ovat jääneet historiaan DiCaprion elämästä. Jäämme odottamaan tietoa seuraavasta kumppanista, sillä kukapa ei mehukkaita Hollywood-juoruja rakastaisi.

Lue myös: Kolumni: Rintaliivittömyys on yhä tabu - kysyin, saako työpaikalla kulkea nännit lepattaen

Lue myös: Kolumni: Romanttiset elokuvakohtaukset eivät aina toimi todellisuudessa - varsinkaan Suomessa

Kilpailut

Uusimmat