Kuva: AOP / Juha Metso

Children of Bodomille oma sauna ja baari Espooseen - "Kaikkihan haaveilevat oman paikan perustamisesta"

08.09.2022 12:15 - Iiro Myllymäki

Tila avataan marraskuussa.

Children of Bodom -yhtye avaa oman baarinsa ja saunansa Espooseen. 11. marraskuuta aukeava Bodom Bar & Sauna pitää sisällään baarin ja kolme saunaa. Tilassa on nähtävillä yhtyeen uraan liittyvää esineistöä, kuten soittimia ja erinäistä rekvisiittaa. Hankkeen ovat toteuttaneet yhtyeen jäsenet Henkka Seppälä, Jaska Raatikainen ja Janne Wirman sekä edesmenneen Alexi Laihon kuolinpesä.

Yhtyeen jäsenet kertovat tiedotteessa, että he haluavat tehdä baarista samalla museomaisen tilan, sillä ajatus pelkästä yhtyeen museosta tuntui vieraalta.

- Kaikkihan haaveilevat aina oman paikan perustamisesta, emmekä me ole olleet siinä ikinä poikkeus. Bodomin uran loppusuoran häämöttäessä tätä haavetta alettiin miettiä enemmän tosissaan. Haaveeseen tarttumista vauhditti se, että vuosien kiertämisestä meille on jäänyt varasto täyteen tavaraa. Tavaraa, jota on käytetty kiertueilla ja jota ilman keikat ei olisi tapahtunut sellaisina kuin ne tapahtui. Meillä on vahva tunne, että näitä asioita pitäisi saada näytille sellaisille ihmisille, joita Bodom on joskus koskettanut, yhtyeen jäsenet kommentoivat.

Bodom Bar & Sauna perustetaan Espooseen, koska yhtyeen juuret ovat siellä. Tarkkaa sijaintia ei ole vielä kerrottu, mutta tilan kerrotaan olevan metropysäkin läheisyydessä.

Samalla kerrotaan myös yhtyeelle omistetun valokuvanäyttelyn avaamisesta. Espoon Kulttuurikeskuksessa 6. lokakuuta avattava valokuvanäyttely kattaa laajan valikoiman kuvia yhtyeen uran varrelta.

Lue myös: Edesmennyt Alexi Laiho palkittiin elämäntyöstä - Anna-sisko lausui kiitoksen koko perheen puolesta

Lue myös: Children of Bodomin ja Swallow The Sunin jäsenten uusi yhtye sai tunnustusta arvostetulta taholta

Kilpailut

Uusimmat