Kuva: AOP / Elmeri Elo

Erika Vikman muistelee Vain elämää -päivänään suhdettaan Dannyyn: "Ihmiset saattoivat naureskella"

20.09.2022 16:15 - Minttu Tikkanen / minttu.tikkanen@bauermedia.fi

Vikmanin päivä nähdään tämän viikon jaksossa.

Erika Vikman, 29, päätti pitkän harkinnan jälkeen osallistua uudelle Vain elämää -kaudelle ja tällä viikolla koittaakin Vikmanin oma päivä.

Nelosen tiedotteen mukaan Vikmanin jaksossa keskustellaan artistin uran lisäksi myös hänen nyt jo päättyneestä parisuhteestaan iskelmälaulaja Dannyn, 79, kanssa.

Pariskunnan 50 vuoden ikäero nousi suhteen aikana toistuvasti otsikoihin. Vikman muisteleekin jaksossa, että pariskunnan saama julkisuus oli myös rankkaa, sillä heihin ja rakkauden aitouteen kohdistui paljon epäluuloja suuren ikäeron vuoksi.

- Olin juuri tullut tangokuningattareksi, ja siitä alkoi oikea urani. Lehdet olivat huomanneet minun ja Dannyn yhteistyön, ja meitä alettiin jahdata. Siinä vaiheessa olimme jo ehtineet rakastua. Ihmisten on vaikea nähdä sitä, koska kyseessä on vanha legenda ja nuori kaunis nainen. Siinä oli ajatus, että mitä toinen hyötyy toisesta. Ei ajateltu, että kahden ihmisen sielut kohtasivat. Minua pelotti, mitä tapahtuu asian tultua julki, Vikman muistelee.

Pariskunta ei yhdessä ollessaan saanut olla rauhassa juuri missään.

- Sitten kaikki kääntyi ylösalaisin, eikä minua pidetty enää tangokuningattarena ja artistina, vaan minua pidettiin Dannyn tyttöystävänä ja ystävättärenä. Jos menimme yhdessä vaikka Prismaan, ihmiset saattoivat naureskella, Vikman kuvailee.

Vikman kertoo suhteen alusta myös, että yllättyi itsekin rakastuessaan kollegaan, joka oli aluksi vain mentoroinut häntä. Vikman kuitenkin muistuttaa, että tunteet eivät useinkaan ole järjellä selitettävissä.

- Meille syntyi omalaatuinen suhde. Tavallaan se perustui työhön ja mentorointiin. Minua kiinnosti tarinat Dannyn uran varrelta, millaista oli olla artisti eri vuosikymmenillä. Siinä on ollut paljon kerrottavaa. Sitten siinä tapahtui niin, että rakastuin tähän ihmiseen. Se yllätti todella paljon, koska ikäeroa on jonkin verran. Mielestäni kaikki asiat, jotka liittyvät tunteisiin, niitä ei tarvitse selittää tai järkeillä, Vikman sanoo.

Vain elämää Nelosella ja Ruudussa perjantaisin klo 20.

Lue myös: Erika Vikman kertoo tulleensa selkään puukotetuksi musiikkialalla: "Mielistelijöiden ala"

Lue myös: Erika Vikman paljastaa fanipostiensa yleisen sisällön: "En haluaisi nähdä"

Kilpailut

Uusimmat