Kuva: AOP

Uusi yhteiskuva kuninkaallisesta perheestä - prinssi Harry ja Meghan Markle loistavat poissaolollaan

03.10.2022 10:15 - Jenni Tuusjärvi / jenni.tuusjarvi@bauermedia.fi

Sussexin herttuaparia ei oltu kutsuttu maailman johtajille järjestettyyn tapahtumaan kuningattaren poismenon myötä.

Buckinghamin palatsi on julkaissut hiljattain uuden virallisen kuvan kuningas Charles III:sta, kuningatar Camillasta, prinssi Williamista sekä hänen puolisostaan Kate Middletonista.

Palatsin mukaan kuva on otettu syyskuun 18. päivä Buckinghamin palatsissa. Kuvassa poseeraava nelikko on pukeutunut mustiin asuihin.

Viihdesivusto Entertainment Tonight:n mukaan kuva on otettu samassa tilaisuudessa, johon prinssi Harry ja hänen puolisonsa Meghan Markle jäivät vaille kutsua Sussexin herttuapari oli alun perin kutsuttu maailman johtajille järjestettyyn tilaisuuteen, mutta parin kutsu oli kuitenkin peruttu. Viihdesivuston mukaan kutsun peruuntumisen perusteena oli, että tilaisuus oli ainoastaan kuninkaallisissa tehtävissä työskenteleville jäsenille.

Mikäli kuva ei näy, voit katsoa sen tästä.

Ison-Britannian pitkäiaikaisimman hallitsijan, kuningatar Elisabet II:n menehtymisen myötä julkisuudessa on ollut ristiriitaista tietoa siitä, kuinka paljon kuninkaallinen perhe on halunnut Harryn ja Meghanin osallistuvan kuningattaren virallisiin hautajaisjärjestelyihin. Entertainment Tonightin mukaan Meghania ei muun muassa kutsuttu kuningattaren kuoleman aikoihin Balmorailin linnaan muun kuningasperheen kanssa.

William sen sijaan on hieronut sopua veljensä Harryn kanssa. Hän muun muassa kutsui Harryn ja Meghanin kävelylle Windsorin linnan ulkopuolelle, jossa kuninkaalliset tervehtivät kansalaisia ja ottivat vastaan surunvalitteluja.

Lue myös: Ison-Britannian kuningashuoneessa muutoksia Elisabet II:n kuoleman myötä - uusi kuningas, uusia titteleitä

Lue myös: Hautajaisvieras paljastaa prinssi Harryn kauniin eleen puolisolleen - "Hän tuki Meghania"

Lähde: Entertainment Tonight

Kilpailut

Uusimmat