Kuva: AOP / Tomi Natri

"Autosta nousi mies, joka kaivoi pesäpallomailan" - Vain elämää -muusikot muistelevat kiusaamiskokemuksiaan

11.10.2022 15:15 - Minttu Tikkanen / minttu.tikkanen@bauermedia.fi

Tänä perjantaina vietetään muusikko Tommi Läntisen päivää.

Tänä perjantaina on edessä Tommi Läntisen päivä Vain elämää -ohjelmassa. Muusikot kerääntyvät pitkän pöydän äärelle muistelemaan muun muassa omia kokemuksiaan kiusaamisesta.

Pete Parkkonen kertoo lapsuudestaan pysäyttävän tarinan, jossa hänen eteensä oli yht'äkkiä pysäyttänyt auton mies, joka kaivoi takakontista pesäpallomailan. Parkkosen ainoa ajatus oli ollut juosta mahdollisimman kovaa ja kauas.

- Joku karvanoppa-auto ajoi ohi ja pysähtyi. Näin, kun autosta nousi mies, joka kaivoi peräkontista pesäpallomailan. Siinä vaiheessa painoin suoraan oikealle talojen välistä metsään, ja juoksin aivan täysiä. En osannut ajatella siinä muuta kuin, että minulla on nopeat jalat ja juoksen, ja sitten unohdin asian. Olen siinäkin vaiheessa ohittanut tilanteen, enkä ajatellut, mitä tapahtui, Parkkonen muistelee illan jaksossa.

Myös muilla muusikoilla on rankkoja muistoja hetkistä, jolloin heitä on kohdeltu väärin. Erika Vikman nostaa esiin julman sosiaalisen median, jossa hän itse tulee sätityksi vähän väliä.

- Sosiaalinen media on paha. Sitä on kovettanut itsensä, mutta kyllä se välillä vaan… Nyt se vaan purkautuu, Vikman kertoo ja herkistyy.

Läntinen itse puolestaan muistelee vaikeuksiaan alkoholinkäytön kanssa. Hän lopetti alkoholinkäytön kymmenen vuotta sitten havaittuaan ongelmansa.

- Minulla oli alkoholiongelma, ja tunnustin sen viimein isänpäivänä 2012. Heräsin kotoa ryssityäni keikan. Sinä aamuna koin voimakkaan hengellisen tunteen, nousin siitä, menin perheeni luokse ja sanoin hakevani apua, Läntinen muistelee.

Lue myös: Redrama avautuu Vain elämää -ohjelmassa hetkestä, jolloin ei enää halunnut elää: "Kaikki oli suunniteltuna"

Lue myös: Erika Vikman muistelee Vain elämää -päivänään suhdettaan Dannyyn: "Ihmiset saattoivat naureskella"

Lue myös: Tänään tv:ssä: Mikko Alatalo kohtasi kamalia asenteita suurimman surunsa hetkellä - paljastus Vain elämää -ohjelmassa

Kilpailut

Uusimmat