Kuva: AOP

Olivia Wilden ja Jason Sudeikisin välisen paljastuskohun keskiössä salaattikastike - Wilde jakoi reseptin

20.10.2022 19:45 - Jenni Tuusjärvi / jenni.tuusjarvi@bauermedia.fi

Olivia WIlde on jakanut sosiaalisessa mediassa salaattikastikkeen reseptin, jota hänen entinen lastenhoitajansa on kertonut Wilden valmistaneen Harry Stylesille.

Näyttelijä Olivia Wilde, 38, on jakanut faneilleen viime päivinä otsikoissa kohua herättäneen salaattikastikkeensa reseptin.

Salaattikastikkeessa itsessään ei niinkään ole ainesta kohuksi, vaan kyseinen kastike on ollut puheenaiheena liittyen Wilden ja hänen entisen puolisonsa Jason Sudeikisin, 47, eroon. Pariskunnan entinen lastenhoitaja kertoi hiljattain Daily Mail -julkaisun haastattelussa Wilden valmistaneen kyseistä salaattikastiketta silloiselle työkaverilleen ja nykyiselle puolisolleen Harry Stylesille, 28.

Wilde ja Sudeikis ovat kiistäneet entisen lastenhoitajansa väitteet, joiden mukaan Sudeikisin sydän oli särkynyt tämän löytäessä Stylesin lähettämiä tekstiviestejä Wilden puhelimesta älykellon avulla. Lastenhoitaja väitti haastattelussaan myös Sudeikisin maanneen Wilden auton alla estääkseen entistä puolisoaan lähtemästä riidan aikana pariskunnan kodista. 

Entisen pariskunnan mukaan entinen lastenhoitaja on yli vuoden ajan häiriköinyt niin entistä pariskuntaa kuin heidän lähipiiriäänkin.

- Vanhempana on todella järkyttävää kuulla, että kahden pienen lapsemme entinen hoitaja päätyisi esittää meistä tällaisia vääriä ja ilkeitä syytöksiä, entisen parin julkaisemassa lausunnossa todetaan.

Alkuperäinen salaattikastikkeen resepti on peräisin Nora Ephronin vuonna 1983 ilmestyneestä Heartburn-teoksesta.

Wilden kohukastike:

2 teelusikallista Dijon-sinappia

2 ruokalusikallista punaista viinietikkaa

6 ruokalusikallista oliiviöljyä.

Sekoita sinappi ja viinietikka haarukalla keskenään. Lisää seokseen hiljalleen oliiviöljyä koko ajan sekoittaen, kunnes kastike on kermaisen paksua.

Wilden mukaan kastike sopii erityisen hyvin nautittavaksi rucolan, endiivien sekä vesikrassin kanssa.

Lue myös: Olivia Wilde ja Jason Sudeikis vastaavat entisen lastenhoitajansa väitteisiin - 'Järkyttävää kuulla tällaisia syytöksiä'

Lue myös: Olivia Wilde kohtaa kritiikkiä, jossa hänen syytetään hylänneen lapsensa - näpäyttää takaisin

Lue myös: Ex-aviomies ei hyväksy Olivia Wilden, 37, ja Harry Stylesin, 27, suhdetta: 'Hän on vihainen'

Lähde: Entertainment Tonight

Kilpailut

Uusimmat