Kuva: AOP

Asiantuntija toteaa: The Crownin uusi kausi tulee olemaan epämukavaa katsottavaa kuninkaalliselle perheelle

21.10.2022 19:15 - Jenni Tuusjärvi / jenni.tuusjarvi@bauermedia.fi

The Crown -sarjan viidennen tuotantokauden tapahtumat tulevat sijoittumaan 1990-luvulle.

Edesmenneen kuningatar Elisabet II:n valtakauden tapahtumia seuraavan The Crown -sarjan tuleva tuotantokausi tulee sisältään kipeitä muistoja kuninkaallisen perheen menneisyydestä, sillä tulevalla kaudella käsitellään muun muassa prinsessa Dianan tapaturmaista kuolemaa.

Asiantuntija Katie Nicholl on kertonut viihdesivusto Entertainment Tonightin haastattelussa, että 1990-luvun tapahtumia käsittelevän kauden tapahtumat ovat olleet myrskyisiä ja synkkiä aikoja kuningashuoneessa.

- Luuulen, että tämä sarja tulee olemaan melko epämukavaa katsottavaa, ei vain kuningatar Camillalle ja kuningas Charlesille, vaan myös prinssi Williamille ja prinssi Harrylle, Nicholl valottaa.

- Heidän äitinsä kuolemaan johtavat kohtaukset tulevat olemaan todella epämukavia heille, asiantuntija jatkaa.

Prinsessa Diana menehtyi vuonna 1997 auto-onnettomuudessa Pariisissa. Prinsessa oli menehtyessään 36-vuotias. Hän oli tuolloin 15-vuotiaan Williamin ja 12-vuotiaan Harryn äiti.

Nichollin mukaan Harry ja William ovat puhuneet aiemmin julkisesti siitä, kuinka äidin kuoleman julkinen käsittely on vaikuttanut hänen elämäänsä. Asiantuntijan mukaan äidin kuoleman jatkuva käsittely saattaa olla hyvin vaikeaa Harrylle ja Williamille.

Asiantuntijan mukaan tulevalla tuotantokauden haasteena on ollut tapahtumien läheisyys.

- Vaikka tapahtumat ovat 25 vuotta vanhoja, ne tuntuvat edelleen erittäin ajankohtaisilta, sillä ne ovat edelleen jatkuvasti otsikoissa. Suurelta osin tällaisten elokuvien ja televisiosarjojen vuoksi, Nicholl toteaa.

- Varhaiset tuotantokaudet tuntuivat siltä, että tapahtumiin oli riittävästi etäisyyttä, mutta tuleva tuotantokausi tuntuu epämiellyttävän läheiseltä, asiantuntija summaa.

The Crown -sarjan viides tuotantokausi tulee katsottaviksi suoratoistopalvelu Netflixiin 9. marraskuuta.

Lue myös: The Crown jäänee tauolle kunnianosoituksena kuningattarelle

Lue myös: The Crown -sarjan viidennen tuotantokauden julkaisupäivä paljastettiin - odotus päättyy marraskuussa

Lue myös: Pitkäkyntiset iskivät The Crownin kuvauksiin - saalis yli 130 000 euron arvoinen

Lähde: Entertainment Tonight

Kilpailut

Uusimmat