Kuva: AOP

Rihanna edusti tyrmäävän upeana odotetun elokuvan ensi-illassa - katso kuvat ihanasta lookista

28.10.2022 18:15 - Sanni Seppä / sanni.seppa@bauermedia.fi

Rihannan kumppanin Asap Rockyn asu sopi myös upeasti yhteen supertähden asun kanssa.

Supertähti Rihanna, 34, edusti upeana Black Panther: Wakanda Forever -elokuvan ensi-iltatilaisuudessa. Elokuva saa ensi-iltansa 9. marraskuuta. Rihannalla oli päällään neutraalin beigen värinen kimalteleva paljettimekko, johon oli yhdistetty samaa värimaailmaa olevat elegantit hansikkaat. Erikoisen mekosta teki sen keskiosassa nähtävä leikkaus, ja mekon alaosa taas laskeutui tyylikkään kapeasti paljastaen samalla beigen väriset korkokengät. Supertähden hiukset oli tyylitelty ihanan kuohkeiksi kiharoiksi ja meikin värimaailma oli myös melko neutraali. Rihannan silmiä korosti rusehtavan kimalteleva silmämeikki ja huulet oli meikattu kauniin punaruskeiksi. 

(kuva: AOP)

(kuva: AOP)

Punaisella matolla nähtiin myös Rihannan kumppani räppäri Asap Rocky, 34. Pariskunta sai esikoislapsensa tämän vuoden toukokuussa. Pariskunta edusti yhdessä myös punaisella matolla, ja Asap Rockyn vaatevalinnat sopivat Rihannan tyylin kanssa yhteen kuin nenä päähän. Rockyn päällä nähtiin beige takki, ja saman värinen alaosa. Asuun kuului myös musta aluspaita ja ainakin toinen puoli housuista näyttäisi olevan mustaa kiiltävää kangasta.  

Kaksikko oli pukeutunut samaan värimaailmaan ensi-iltaa varten. (kuva: AOP)

Rihanna tullaan näkemään Super Bowlin väliaikashow'n esiintyjänä ensi vuonna. Tuleva Super Bowl -esiintyminen on ensimmäinen kerta, kun Rihanna nähdään lavalla sitten vuoden 2018. Esiintyminen on herättänyt paljon innostusta ja kysymyksiä, mutta artisti itse on pysynyt toistaiseksi melko niukkasanaisena odotetusta esiintymisestään.

Lue myös: Rihannasta tuli nuorin itse omaisuutensa hankkinut naismiljardööri - mitä tapahtui Kylie Jennerille?

Lue myös: Asap Rockyn oikeudenkäynti lähestyy - lähde paljastaa Rihannan ahdistuneen

Lue myös: Miten käy Rihannan musiikillisen uran? Lähde paljastaa

Lähde: Hollywood Life

Kilpailut

Uusimmat