Kuva: AOP

Heikki Silvennoinen paljastaa, mikä olisi hänen unelmaroolinsa - erikoinen vastaus yllättää

08.11.2022 13:15 - Sanni Seppä / sanni.seppa@bauermedia.fi

Silvennoisen tähdittämä Kummeli esittää: Kontio & Parmas -elokuva sai ensi-iltansa 4. marraskuuta.

Kummeli esittää: Kontio & Parmas -elokuva sai ensi-iltansa 4. marraskuuta. Elokuva perustuu Kontio & Parmas -tv-sarjan hahmoihin ja maailmaan ja sen pääosia näyttelevät Heikki Silvennoinen, 68, Elsa Saisio, 41, ja Timo Kahilainen, 59. Elokuvassa vanhempi konstaapeli Otso Kontio (Heikki Silvennoinen) on vihdoin aloittanut eläkepäivänsä mökillään. Rauha rikkoutuu kuitenkin äkillisesti, kun vanha taistelupari Auni Parmas (Elsa Saisio) tuo mukanaan järkyttäviä uutisia Valkeakoskea uhkaavasta tuhosta.

Kontio & Parmas -tv-sarja on sisältänyt paljon hauskoja käänteitä ja kummallisia hahmoja, ja sama meininki tulee jatkumaan myös elokuvassa. Silvennoinen kertoo Voice.fi:n haastattelussa, että elokuva tulee sisältämään paljon hauskoja käänteitä.

- Siinä on paljon hauskoja hetkiä, vähän jännitystä ja paljon myös parodiaa muista jännitysleffoista, Silvennoinen kuvailee. 

Elokuva on kuvattu tv-sarjan tapaan Pirkanmaalla Valkeakoskella, ja tarinan tapahtumat myös sijoittuvat sinne. Valkeakoski on suhteellisen pieni paikka, mutta se on nostanut tunnettavuuttaan sarjan myötä. Silvennoinen kehuukin kaupunkia oivaksi paikaksi kuvata.

- Valkeakoski on ollut hyvä paikka. Siellä on aina parkkipaikkoja, tyhjiä kiinteistöjä, tehdasmiljöitä ja meillä on ollut hieno basecamp siellä keskellä Valkeakoskea. Toisaalta mä asun Pälkäneellä, niin mulla on ollut lyhyt työmatka kerrankin, Silvennoinen kertoo.

Silvennoisen mukaan Valkeakoski tapahtumapaikkana onkin istunut sarjaan kuin nenä päähän. 

- Se on hyvännäköinen kuvissa. Se on todella hyvännäköinen, kaikki kanavat ja vedet mitä siinä on ympärillä, niin ne sopii todella hyvin tähän, Silvennoinen sanoo. 

Silvennoinen on tehnyt pitkän uran komedian parissa ja näytellyt lukuisia eri hahmoja. Mikä olisi kuitenkin kokeneen näyttelijän unelmarooli? Silvennoiselta tuleekin vastaus kuin apteekin hyllyltä.

- Tappaja. Joku tuollainen hymyilevä tappaja voisi olla, Silvennoinen sanoo. 

Voit kuunnella koko haastattelun alta, tai Podplaysta.

Elokuvan näyttelijäkaartiin kuuluvat tv-sarjastakin tutut Heikki VihinenMari PerankoskiHeikki Hela ja Ernest Lawson. Elokuvan on ohjannut Aleksi Mäkelä ja käsikirjoittanut Heikki Vihinen ja Heikki Silvennoinen.

Voit katsoa elokuvan trailerin alta, tai tästä linkistä.

Lue myös: Odotettu uusi Kummeli-elokuva saa pian ensi-iltansa: "Takuuvarmat naurut"

Lue myös: Kummelin Heikki Silvennoinen: 'Minusta piti tulla voimistelun opettaja tai lentäjä'

Lue myös: Suosikkiohjelma saa Suomi-versionsa - Koomikoiden Vain elämää!

Voice.fi, Podplay, Radio Nova ja Iskelmä kuuluvat Bauer Mediaan.

Kilpailut

Uusimmat