Kuva: AOP

"Mikä helvetin Gettomasa?" - Somessa väitellään, kuuluuko edes tietää, kuka on kohauttanut artisti

15.11.2022 16:15 - Minttu Tikkanen / minttu.tikkanen@bauermedia.fi

Gettomasa suuttui toimittajalle muun muassa kehnosta taustatyöstä ja siitä, että artisti enää kaipaisi esittelyjä.

Alkuviikolla otsikoita on dominoinut artisti Gettomasan maltin menettäminen Keskisuomalaisen toimittajalle, jonka taustatöiden tekeminen oli jäänyt puolitiehen. 

Ensin somessa kiisteltiin siitä, oliko toimittaja itse mokannut vai olivatko Gettomasan raivarit silti ylimitoitetut virheeseen nähden. Toimittaja Jemo Kettunen ilmaisi haastattelussa, että moni ei välttämättä tiedä vielä, kuka Gettomasa on. Tämä heitti vain entisestään vettä myllyyn artistin suuttuessa ja vastatessa, että hän on jo niin tunnettu, ettei esittelyjä kaipaa eikä suostu vastaamaan haastattelussa perusasioita koskeviin kysymyksiin.

- Ootsää, ootsää ikinä kuullu musta mittään? IKINÄ? Gettomasa tivasi toimittajalta haastattelussaan. 

Somekeskustelun tuorein käänne onkin pohdinta siitä, kuuluisiko edes tietää, kuka on omien sanojensa mukaan tunnettu Gettomasa? Kuuluuko Gettomasa nykyään tietää ja onko nolo se, jonka yleissivistyksessä on Gettomasan mentävä aukko? Gettomasa on palkittu muun muassa vuoden rap/R&B -albumin Emmalla. Suurelle yleisölle hän kuitenkin vaikuttaa somen perusteella olevan edelleen varsin tuntematon. Vastapuolena osa hämmästeli, ettei Emmalla palkittu ja satoja tuhansia kuuntelijoita kerännyt artisti ole tuttu. 

"Ihmiset moittivat häntä ylimieliseksi ja samalla sortuvat jonkinlaiseen ylimielisyyteen toteamalla, ettei joku artisti ole mitään, jos ei itse ole kuullut sitä", yksi twiittaajista aloittaa.

"Ei näistä kukaan ole ollut ylimielinen. Nimenomaan kritisoinut Gettomasan "Etsä tiedä kuka mä olen" -asennetta ilmoittamalla, että en tiedä, kuka sä olet", toinen kuitenkin huomauttaa aloittajalle.

Yhden keskusteluketjuista voit katsoa alta tai täältä.

Gettomasan tuorein albumi Vastustamaton julkaistiin juuri.

Lue myös: Gettomasa pöyristyi Keskisuomalaisen toimittajalle - "Ihan sairas äijä, v*ttu"

Lue myös: IS: Nyt puhuu Gettomasan tylyttämä toimittaja: "Tajusin, että nyt on kultakimpale edessä"

Lähteet: Keskisuomalainen

Kilpailut

Uusimmat