Kuva: AOP / Shutterstock

Fanit toivovat Sarah Michelle Gellarin paluuta suosikkirooliin - näyttelijä kommentoi

03.01.2023 14:15 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

SFX Magazine -julkaisun haastattelussa Gellar ottaa kantaa fanien toiveisiin ja sanoo, että ei halua enää tehdä suosikkisarjaa.

Näyttelijä Sarah Michelle Gellar, 45, nousi maailmanmaineeseen Buffy, vampyyrintappaja (eng. Buffy the Vampire Slayer) -sarjasta, joka oli suosittu yhdysvaltalainen televisiosarja, jota tehtiin vuodesta 1997 vuoteen 2003.

Sarja keräsi valtavan määrän faneja ja monet toivovatkin, että Gellar palaisi vielä rooliinsa. SFX Magazine -julkaisun haastattelussa Gellar ottaa kantaa fanien toiveisiin ja sanoo, että ei halua enää tehdä suosikkisarjaa.

- Olen ylpeä siitä, mitä teimme ja se on tehty. Tietenkin olen avoin sille, että sarjan maailmaa laajennetaan, koska siinä on voimaannuttava tarina naisille, Gellar pohjustaa. 

- Näytän mielestäni vielä nuorelta, mutta en teini-ikäiseltä, Gellar jatkaa. 

Buffy, vampyyrintappaja kertoo nuoresta Buffy Summersista, joka taistelee pimeyden voimia vastaan. Buffyn vihollisina nähdään vampyyrien lisäksi muun muassa demoneita ja muita hirviöitä.

Gellar Buffy-roolissaan. (kuva: AOP)

Sarah Michelle Gellar on näytellyt useissa elokuvissa, kuten Kauna, Tiedän mitä teit viime kesänä, Scream 2 sekä Julmia aikeita

Nykyään Gellar on myös suosittu somepersoona, jolla on pelkästään Instagramissa yli 4,1 miljoonaa seuraajaa.

Lue myös: Sarah Michelle Gellarin lapset eivät saa käyttää sosiaalista mediaa - näyttelijä kertoo syyn

Lue myös: Robin Williamsin kuolema pakotti Sarah Michelle Gellarin pitämään tauokoa uraltaan - kertoo syyn

Lähde: Movie Web

Kilpailut

Uusimmat