Kuva: AOP

Jeremy Renner jakoi ensimmäisen kuvan onnettomuuden jälkeen - "Olen liian sekaisin kirjoittaakseni"

04.01.2023 11:15 - Iiro Myllymäki

Näyttelijätähti jäi aurausajoneuvon alle viikonloppuna ja on edelleen kriittisessä tilassa.

Näyttelijä Jeremy Renner, 51, on jakanut ensimmäisen kuvan sen jälkeen kun hän joutui lumiaurausonnettomuuteen. Kuvassa mies makaa sairaalavuoteella ruhjeita kasvoillaan.

”Kiitos kaikille kauniista sanoistanne. Olen liian sekaisin kirjoittaakseni nyt, mutta lähetän rakkautta teille kaikille”, Renner kirjoittaa päivityksessä.

Kuvan pääset katsomaan alta. Jos upotus ei näy, näet julkaisun täältä.

Renner loukkaantui sunnuntaina auratessaan lunta lähellä kotiaan Yhdysvalloissa Nevadassa. Hänet kiidätettiin helikopterilla sairaalaan, missä hän on ollut kahdessa leikkauksessa. Mies sai vamman rintakehään ja lisäksi ortopedisiä vammoja. Hän on edelleen teho-osastolla kriittisessä mutta vakaassa tilassa.

Rennerin tiedottaja on kertonut nyt tarkempia yksityiskohtia onnettomuudesta. Rennerin kerrotaan auranneen lunta pois yksityiseltä ajotieltä, jotta hänen luonaan olleet perheenjäsenet pääsisivät lähtemään pois.

- Jeremy tekee edistystä ja on hereillä, hän puhuu ja on hyvällä mielellä, tiedottaja kertoo CNN:n mukaan.

Washoen piirikunnan seriffi Darin Balaam kertoi tiistaina tiedotustilaisuudessa yksityiskohtia onnettomuudesta. Renner aurasi lunta isolla ajoneuvolla, jonka alle hän jäi. Onnettomuus tapahtui seriffin mukaan, kun ajoneuvo alkoi liikkua, kun Renner oli poistunut siitä. Mies loukkaantui yrittäessään päästä takaisin ajoneuvoon sisään.

Jeremy Renner on saanut urallaan kaksi Oscar-ehdokkuutta. Hänet tunnetaan muun muassa Hawkeye-hahmon näyttelemisestä Marvelin elokuvissa. Hahmo sai oman sarjansa Disney+-palveluun vuonna 2021.  

Lue myös: Marvel-tähti Jeremy Rennerin onnettomuudesta lisätietoa - helikopterilla sairaalaan, kaksi leikkausta takana

Lue myös: Marvel-tähti Jeremy Renner kriittisessä tilassa sairaalassa - loukkaantui auratessaan lunta

Lähde: CNN

Kilpailut

Uusimmat