Kuva: AOP

North West sai leuat loksahtamaan - maskeerasi itsensä Kanye Westiksi

09.01.2023 09:15 - Jenni Tuusjärvi / jenni.tuusjarvi@bauermedia.fi

North Westin maskeeraukset ovat nousseet aiemminkin otsikoihin. Tällä kertaa 9-vuotias maskeerasi itsensä omaksi isäkseen.

Tosi-tv-tähti Kim Kardashianin, 42, ja rap-artisti Kanye Westin, 45, esikoistytär North West, 9, on saanut TikTokin käyttäjät hieraisemaan silmiään esitellessään jälleen maskeeraustaitojaan. Tällä kertaa North maskeerasi itsensä isäkseen.

Hiljattain julkaistussa TikTok-videossa North esiintyy mustaan college-paitaan ja pipoon pukeutuneena. Nuorukainen on maskeerannut itselleen parran ja kulmakarvat. Videolla esiintyy myös Kardashian, joka on pukeutunut mustaan toppiin ja suuriin aurinkolaseihin.

Videon taustalla soi Kanyen kappale Bound 2, jonka vuonna 2013 julkaistussa musiikkivideossa esiintyy niin ikään Kardashian.

Mikäli video ei näy, voit katsoa sen tästä.

Northin maskeeraukset ovat nousseet aiemminkin otsikoihin. Viime vuonna Kardashian kertoi julkisuudessa, että heidän taloudenhoitajansa oli taannoin pelästynyt pahanpäiväisesti, kun erikoistehostemaskeerauksesta innostunut North oli lavastanut yhden kesäasunnon huoneista murhapaikaksi.

- North oli meikannut niin itsensä kuin myös pikkusiskonsa Chicago Westin, 4, mutta hän oli tehnyt yhdestä huoneesta myös kuin murhapaikan, Kardashian kertoi taannoin.

- Taloudenhoitaja tuli ja hän oli yrittänyt soittaa viranomaisille sekä asunnonomistajalle, luullessaan, että kyseessä oli todellinen murhapaikka. Minun piti kertoa, että kyseessä oli vain pila, sillä lapseni olivat leikkineet erikoistehostemeikeillä. Se oli paha, Kardashian selitti.

Kardashian ja Kanye avioituvat vuonna 2014, mutta pariskunnan suhde päättyi eroon helmikuussa 2021. Avioero astui voimaan viime marraskuussa.

Entisellä avioparilla on suhteestaan neljä lasta: North, Saint, 7, Chicago, sekä Psalm, 3.

Lue myös: Kim Kardashian joutui tyttärensä jekuttamaksi - "Tämä ei ole hauskaa"

Lue myös: Kim Kardashianin esikoinen teki erikoisen pilan - "Taloudenhoitaja luuli, että on tapahtunut murha"

Lue myös: Kim Kardashian sai ylleen Minion-maskeerauksen - tekijänä oma tytär

Lähde: E! News

Kilpailut

Uusimmat