Kuva: AOP

Kriitikoidenkin ylistämä hittisarja saa jatkoa - uusi kausi ilmestyy kesällä

17.01.2023 09:15 - Sanni Seppä / sanni.seppa@bauermedia.fi

The Bear jatkuu tänä vuonna uusin jaksoin.

Christopher Storerin luoma ja ohjaama hittisarja The Bear jatkuu kymmenen uuden jakson voimin videopalvelu Hulussa. Sarjan ensimmäinen kausi sisälsi kahdeksan jaksoa, joten toinen kausi tulee olemaan fanien iloksi aavistuksen pidempi kuin edeltäjänsä. Tarkkaa ajankohtaa julkaisulle ei ole vielä määritelty, mutta toisen kauden on kerrottu ilmestyvän alkukesästä. The Bear on kerännyt kiitosta niin kriitikoilta kuin palkintoraadeiltakin.

Sarjan päätähti Jeremy Allen White, 31, voitti aiemmin tässä kuussa Golden Globe -palkinnon parhaan miesnäyttelijän roolista musikaali –tai komediasarjassa ja sarja on saanut myös Rotten Tomatoes -elokuvasivustolla täydet pisteet kriitikoiden arvostelussa. Sarja kertoo huippukokki Carmenista, joka palaa Chicagoon johtaakseen perheensä voileipäravintolaa.

Ohjaaja ei ole vielä paljastanut liikoja tulevasta kaudesta, mutta hahmojen maailmaan ja mielenmaisemaan päästään ainakin uppoutumaan yhä syvemmin.

- Tuntuu, että toisella kaudella sarja oikeasti alkaa, kun olemme jo tavanneet kaikki ja nähneet heidän taustatarinansa. On ollut siistiä laajentaa sarjan maailmaa ja oppia hahmoista lisää, Storer kuvailee seuraavaa kautta. 

Lue myös: Sinkkuelämää-sarjan suosikkihahmo palaa And Just Like Thatin uusissa jaksoissa

Lue myös: Netflixin romanttinen komedia kerää hehkutusta - pääosissa Reese Witherspoon ja Ashton Kutcher

Lue myös: Julianne Mooren käskettiin 'yrittää näyttää kauniimmalta' - "En tiennyt, pystyisinkö"

Lähde: Variety, TV Line, Rotten Tomatoes

Kilpailut

Uusimmat