Kuva: AOP

Fanit uskoivat Machine Gun Kellyn pettäneen Megan Foxia kitaristin kanssa - nyt Fox jyrähtää

22.02.2023 08:15 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Machine Gun Kelly paljasti viime toukokuussa, että Sophie Lloyd toimii hänen yhtyeessään kiertuekitaristina. Nyt fanit ovat spekuloineet, onko Lloydilla ja Machine Gun Kellyllä ollut suhde.

Megan Foxin, 36, ja Machine Gun Kellyn, 32, suhde on ollut myrskyisä viime aikoina. Fanit ovat kaiken keskellä spekuloineet, että Machine Gun Kelly olisi pettänyt Foxia kitaristi Sophie Lloydin kanssa. Lloyd itse kiisti viime viikolla huhut.

Muutama päivä sitten Fox teki selväksi, ettei suhteessa ole ollut kolmansia osapuolia. Näyttelijä myös jakoi toisen viestin Lloydin Instagram-sivulla, jossa hän sanoi Lloydille, että valheet ja spekulaatiot kannattaa jättää omaan arvoonsa. 

"Miksi ihmiset ovat niin tyhmiä? Sophie olet uskomattoman lahjakas. Tervetuloa Hollywoodin, tämä on ensimmäinen mediakaaoksesi. Olet nyt saanut julkisuuden tulikasteen. Tästä se vain pahenee. Yritä vain olla huomioimatta niin paljon asioita kuin pystyt. Keskisormet pystyyn", Fox muun muassa kirjoitti kihlattunsa kitaristille. 

Machine Gun Kelly paljasti viime toukokuussa, että Lloyd toimii hänen yhtyeessään kiertuekitaristina. 

Fox ja Machine Gun Kelly nähtiin hiljattain yhdessä myös Grammy-gaalassa. Vain kaksi päivää gaalaan osallistumisen jälkeen Fox ylisti puolisoaan Instagramissa. Tämän jälkeen suhteen tilassa tapahtui jotain, joka sai Megan Foxin muun muassa poistamaan pariskunnan yhteiskuvat sosiaalisesta mediasta. 

Machine Gun Kelly ja Sophie Lloyd. (kuva: AOP)

Lue myös: Megan Fox ottaa kantaa pettämishuhuihin - "Jättäkää viattomat ihmiset rauhaan"

Lue myös: Megan Foxin Instagram-tilillä tapahtuu kummia: ensin poistuivat yhteiskuvat, lopulta koko tili

Lue myös: Machine Gun Kellyn uskottiin pettäneen Megan Foxia kitaristinsa kanssa - nyt muusikko kommentoi

Lähde: E! News

Kilpailut

Uusimmat