Kuva: MTV

Maajussille morsian maailmalla jatkuu - maajussit ympäri Eurooppaa etsivät jälleen rakkautta

15.03.2023 16:15 - Minttu Tikkanen / minttu.tikkanen@bauermedia.fi

Maajussit ovat tällä kertaa muun muassa Italiasta ja Norjasta.

Perinteisen Maajussille morsiamen lisäksi tänä vuonna nähdään myös ohjelman sisarsarja Maajussille morsian maailmalla. 

Sarjassa maajussit ympäri Eurooppaa etsivät rakkautta Suomesta. Tällä kaudella mukana on Suomeen ihastunut italialainen Francesco, Suomessa aiemmin asunut turkkilainen Sinan, suomenruotsalainen Anni sekä ex-vaimonsa kautta Suomeen tutustunut Asgeir Norjasta.

Maajussit tapaavat puolisoehdokkaansa Suomen Lapissa ja päättävät pikatreffien jälkeen, keihin haluavat jatkaa tutustumista. Myöhemmin päästään tuttuun tapaan myös tutustumaan maajussien omaan elämään tiloillaan. 

Myös Maajussille morsian maailmalla -sarjan juontaa alkuperäisohjelman juontaja Vappu Pimiä, joka kuvailee ohjelman toisen tuotantokauden olleen antoisa.

"Kauden aikana nähdään upeita maisemia ja tavataan ihania tyyppejä, sekä ehdokkaissa että maajusseissa. On ihanaa, että maajussit ovat keskenään hyvin erityyppisiä ihmisiä erilaisista ympäristöistä. Tällä kaudella näemme todellista maatilan elämää eri maailman kolkissa, ja mahtavaa on myös se, että mukana on maajussitar, joka puhuu suomea. Oman twistinsä tuo tietenkin kielimuuri, jota esiintyy jonkin verran puolin ja toisin, mutta oli ihana huomata, kuinka mukaan mahtuu siitä huolimatta tunteita hyvin laajalla skaalalla", Pimiä kuvailee tiedotteessa.

Maajussille morsian maailmalla alkaa MTV Katsomossa ja MTV3-kanavalla 13. huhtikuuta. 

Lue myös: Uudet maajussit on julkistettu - katso, ketkä lähtevät etsimään rakkautta

Lue myös: Ylen suosikkiohjelma vaihtaa yllättäen nimensä ja siirtyy katseltavaksi MTV:lle

Lue myös: Ajatuksia herättelevä reality Sinkut paljaana jatkuu uusin jaksoin

Kilpailut

Uusimmat