Kuva: Youtube / The late late show with James Corde

James Cordenin viimeinen Carpool Karaoke käynnistyi täysin odottamattomalla tavalla - kaikesta on kiittäminen Adelea

26.04.2023 17:15 - Iiro Myllymäki

Adele onnistui yllättämään James Cordenin täysin.

James Cordenin, 44, vetämästä suositusta Carpool Karaoke -ohjelmaosuudesta on esitetty viimeinen jakso. Carpool Karaoke kuuluu Cordenin The Late Late Show -ohjelmaan ja siinä Corden kyyditsee musiikkimaailman suuria tähtiä ja laulaa heidän kanssaan heidän kappaleitaan. Cordenin talk show -ohjelma on nyt loppumassa, ja sen viimeinen jakso esitetään tämän viikon torstaina.

Viimeisessä Carpool Karaoke -osuudessa nähdään brittiläinen artistisuuruus Adele, 34. Adele on ollut Carpool Karaokessa mukana jo vuonna 2015, ja tämä video on YouTubessa koko sarjan katsotuin yli 260 miljoonalla näyttökerralla.

Viimeiseksi jäävä Carpool Karaoke poikkeaa täysin aiemmista, sillä Adele onnistui yllättämään Cordenin täysin. Video alkaa sillä, että Adele menee herättämään nukkuvan Cordenin, joka ei tiedä naisen saapumisesta mitään. Sitten Adele kertoo, että kyseessä on viimeinen Carpool Karaoke -nauhoitus ja hän aikoo olla kuskin paikalla viemässä miehen töihin CBS:n studioille.

Corden on kertonut yllätyksestä Varietyn haastattelussa.

- Se tuli sokkina minulle. En tiennyt siitä mitään. Luulin, että viimeinen Carpool Karaoke olisi ollut Diddyn kanssa tekemämme, Corden sanoo.

Varietyn mukaan yllätys oli Adelen oma idea. Corden ja Adele ovat hyviä ystäviä keskenään, ja monessa kohtaa jaksoa tunnelmat ovat käsinkosketeltavan haikeat. Corden on muuttamassa takaisin Isoon-Britanniaan perheensä kanssa Los Angelesista, missä myös Adele nykyään asuu. Corden oli otettu ystävänsä yllätyksestä.

- Katsotte siinä kahta ystävystä, jotka muuttivat Los Angelesiin noin viikko toisensa perään. Toinen heistä on palaamassa kotiin ja toinen on jäämässä. Se on todella tunteikasta. Sattuu olemaan niin, että toinen näistä ihmisistä on koko maailman merkittävin laulaja, Corden sanoo.

Tunteikkaiden ja humorististenkin keskustelujen lomassa kaksikko laulaa muun muassa Adelen kappaleita Rolling in the Deep, I Drink Wine ja Hometown Glory.

- Rakastan sinua, ja meillä on ollut niin hauskaa yhdessä täällä [Los Angelesissa]. Välimatka ja aika eivät vaikuta ystävyytemme ja perheidemme ystävyyteen, herkistynyt Corden sanoo videolla itkevälle Adelelle.

Viimeisen Carpool Karaoken pääsee katsomaan alta.

Vuosien varrella Carpool Karaokessa ovat esiintyneet muun muassa Madonna, Britney Spears, Lady Gaga, Red Hot Chili Peppers, Justin Bieber ja One Direction.

Lue myös: Varastiko James Corden röyhkeästi Ricky Gervaisin vitsin ohjelmaansa? Talk show -tähti selventää puheitaan

Lue myös: Adele antoi vastanaineelle hääparille ihanan huomionosoituksen kesken keikan - video sulattaa sydämen

Lähde: Variety

Kilpailut

Uusimmat