Kuva: Eveliina Laitanen

Yksi Suomen kaikkien aikojen suosituimmista rikossarjoista saa jatkoa: "Koskinen viedään äärirajoille"

28.04.2023 13:15 - Minttu Tikkanen / minttu.tikkanen@bauermedia.fi

Pääroolissa jatkaa Eero Aho.

Rikossarja Koskinen nousi nopeasti suoratoistopalvelu Ruudun kaikkien aikojen katsotuimmaksi sarjaksi. Nyt Ruutu tiedottaa, että sarja jatkuu uusin jaksoin kesäkuussa.

Tiedotteen mukaan kolmannellakin kaudella on luvassa tiukkoja tilanteita ja vaarallisia rikollisia. Koskinen kohtaa kaudella muun muassa ulkomaisen rikollisjärjestön, harhaisen psykopaatin, äärioikeiston edustajia, jenginuoria, KRP:n ja sarjamurhaajan.

Lisäksi päähenkilöllä on haasteita myös henkilökohtaisessa elämässään, pitkä liitto puolisoon on päättynyt ja välit poikaan rakoilevat.

Sarjassa seurataan Eero Ahon esittämän päähenkilö Sakari Koskisen lisäksi Sisä-Suomen poliisin väkivaltaisten rikosten yksikköä, jossa tutkitaan henkirikoksia. Muissa rooleissa nähdään muun muassa Maria Ylipää, Turkka Mastomäki, Jon-Jon Geitel ja Irina Isberg. Lisäksi uudella kaudella on nimekäs joukko vierailijoita kuten Esko Kovero, Heli Sutela, Iikka Forss ja Heikki Silvennoinen

Sarjan ohjaaja ja käsikirjoittaja Riku Suokas lupailee, että luvassa on rankka kausi, jolla päähenkilö Koskinen joutuu todella koville.

Sarjaan tulee tällä kaudella uusia roolihenkilöitä, jotka tuovat oman lisänsä Koskisen jo valmiiksi melko kaoottiseen ja tuuliajolla olevaan elämään. Lisäksi, mitä pidemmälle sarjaa on tehty, sitä suuremmaksi on kasvanut myös meidän tekijöiden kunnianhimo kaikilla tuotannon osa-alueilla, ja uskon, että se näkyy lopputuloksessa. Luvassa on visuaalisesti hieno ja dramaattinen kausi, jossa komisario Koskinen viedään henkisesti aivan äärirajoille, ja ehkä vähän ylikin, Suokas kuvailee Ruudun tiedotteessa.

Koskinen alkaa Ruudussa 7. kesäkuuta alkaen.

Lue myös: Valtavan suosion saavuttanut rikossarja Koskinen jatkuu toisella tuotantokaudella: "Huuma on kova"

Lue myös: Uusi dokumenttisarja tutkii Suomessa vuonna 1955 tapahtunutta murhaa, joka ei ole koskaan selvinnyt

Lue myös: Salatuissa elämissä 24 vuotta näytellyt Esko Kovero pohtii hahmonsa tulevaisuutta: "Pitää vähän miettiä"

Kilpailut

Uusimmat