Kuva: AOP

Arnold Schwarzenegger avioerostaan: 'Ansaitsisimme Oscar-palkinnon'

18.05.2023 08:15 - Jenni Tuusjärvi / jenni.tuusjarvi@bauermedia.fi

Arnold Schwarzenegger ja Maria Shiver erosivat vuonna 2011. Avioero astui voimaan kymmenen vuotta myöhemmin.

Näyttelijä ja entinen Kalifornian kuvernööri Arnold Schwarzenegger, 75, on puhunut hiljattain vuonna 2011 tapahtuneesta erostaan. Schwarzeneggerin ja hänen puolisonsa Maria Shiverin 25 vuoden mittainen liitto päättyi, kun ilmeni, että Schwarzeneggerillä oli ollut suhde perheen taloudenhoitajan kanssa.

- Ero oli todella, todella vaikea alkuksi. Lopulta sitä pääsee eteenpäin, Schwarzwenegger toteaa The Hollywood Reporterin haastattelussa.

- Minulla on upea naisystävä Heather Milligan, joka on todella menestynyt, näyttelijä iloitsee fysioterapeuttina työskentelevästä naisystävästään.

Näyttelijä kertoo entisellä puolisollaan olevan erityinen paikka hänen sydämessään erosta huolimatta. Pariskunta sai liittonsa aikana neljä yhteistä lasta: Katherinen, 33, Christinan, 31, Patrickin, 29, sekä Christopherin, 25. Schwarzeneggerilla ja taloudenhoitaja Mildred Patricia Baenalla on lisäksi poika Joseph, 25.

- Rakastan vaimoani. Olemme hänen kanssaan läiheisiä ja todella hyviä ystäviä. Olemme ylpeitä siitä, miten kasvatimme lapsemme, näyttelijä kertoo.

- Vaikka meillä oli draamamme, vietimme pääsiäisen, äitienpäivän, joulun ja syntymäpäivät yhdessä, kaiken yhdessä, Schwarzenegger luettelee.

- Jos avieron hoitamisesta olisi jaossa Oscar-palkinto, ansaitsisimme sen avioeron vähimmästä vaikutuksesta lapsiin, näyttelijä sanailee.

Lue myös: Arnold Schwarzenegger avautuu somen negatiivisista vaikutuksista - "Älkää kuunnelko vaikuttajia"

Lue myös: Arnold Schwarzenegger palaa näyttelijäksi - somelta yksimielinen tuomio

Lue myös: Patrick Schwarzenegger paljasti isästään hauskan faktan: "Eipä hänellä ole siinä juuri muuta"

Lähde: E! News

Kilpailut

Uusimmat