Kuva: AOP

Moderni perhe -tähden rooli suosikkisarjasta meinasi mennä sivu suun - taustalla yksinkertainen syy

27.07.2023 14:15 - Sanni Seppä / sanni.seppa@bauermedia.fi

Sarah Hyland ei saanut Haley Dunphyn roolia helpolla.

Sarah Hyland, 32, tunnetaan parhaiten Haley Dunphyn roolistaan komediasarjassa Moderni perhe. Näyttelijä ei kuitenkaan napannut roolia helpoimman kautta ja oli vähällä, ettei rakastettu rooli mennyt jollekin aivan toiselle.

Haley Dunphy on sarjan alussa 15-vuotias ja Hyland oli puolestaan roolia hakiessaan täyttänyt jo 18 vuotta. Ikäero meinasi koitua näyttelijän kohtaloksi, sillä tuotanto katsoi hänen olevan jo aivan liian vanha rooliin. Näyttelijän agentin assistentti onnistui siitä huolimatta puhumaan Hylandin koekuvaustilanteeseen vakuuttaessaan, että Hyland näyttäisi paljon ikäistään nuoremmalta.

Tuotanto oli kuitenkin vakuuttunut siitä, että näyttelijä olisi liian vanha rooliin, eivätkä sen takia vaivautuneet aluksi tallentamaan suoritusta nauhalle. Hyland onnistui vetämään lukuharjoituksensa kuitenkin niin nappiin, että tämän jälkeen hänen suorituksensa haluttiinkin kuvata talteen.

- Roolittaja Jeff Greenberg tuli paikalle ja laittoi minut lukemaan uudestaan. 'Okei, tee tuo uudelleen, ja nyt aion kuvata tämän' hän sanoi minulle, näyttelijä kertoo kokemuksestaan. 

Tämän jälkeen loppu on historiaa. 

- Sen jälkeen menin tapaamaan ohjaajan ja sarjan luojat. 

Sarjaa tehtiin lopulta 11 kautta ja Hyland nähtiin Dunphyn roolissa läpi sarjan. Sarja alkoi vuonna 2009 ja sen viimeinen tuotantokausi esitettiin vuonna 2020.

Lue myös: Sarah Hyland uhkasi kävellä pois alttarilta, mikäli tuleva aviomies ei toteuttaisi yhtä asiaa

Lue myös: Moderni perhe -tähdellä on tapa, joka nousee esiin aina muutaman viinilasin jälkeen - arvaatko?

Lue myös: Yksi on peliaddikti ja toisella ei ole aivoja - katso Pekka Strangin tähdittämän uutuusleffan traileri

Lähde: Bustle

Kilpailut

Uusimmat