Kuva: AOP

Jason Momoa ja Marvel-tähti yhdistävät voimansa - tekevät toimintakomedian

23.08.2023 18:15 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Kyseessä on The Wrecking Crew -niminen toimintakomedia, jonka ohjauksesta vastaa Blue Beetle -ohjaaja Angel Manuel Soto.

Aquaman-elokuvasta ja Game of Thrones -sarjasta maailmanmaineeseen noussut Jason Momoa sekä Marvel-tähti Dave Bautista tähdittävät yhdessä tulevaa elokuvaa.

Kyseessä on The Wrecking Crew -niminen toimintakomedia, jonka ohjauksesta vastaa Blue Beetle -ohjaaja Angel Manuel Soto. The Wrecking Crew on ohjaajan mukaan "kamukomedia", mutta ei kerro vielä sen enempää, mistä on kyse.

Elokuvan tuotanto on tarkoitus aloittaa, kun Hollywoodin käsikirjoittajien ja näyttelijöiden lakko loppuu. Lakossa elokuvateollisuuden työntekijät vaativat studioilta ja suoratoistopalveluilta muun muassa parempaa palkkausta sekä säädöksiä tekoälyn käyttöön alalla tulevaisuudessa. 

Dave Bautista. (kuva: AOP)

Bautista on tehnyt valtavan määrän rooleja vuosien varrella. Hän on näytellyt muun muassa elokuvissa 007 - SpectreArmy Of The Dead ja Dyyni.  Bautistan läpimurtorooli oli Avengers- ja Guardians of the Galaxy -elokuvista tuttu Drax Tuhoaja. 

Dave Bautista on tuttu myös WWE-showpainijana. 

Lue myös: Havaijin maastopalot ovat järkyttäneet Hollywood-tähtiä - Jason Momoa ja Olivia Wilde kertovat tunteistaan

Lue myös: Jason Momoa poseerasi ilman paitaa kansikuvassa - fanit hämmästelevät erästä yksityiskohtaa

Lähde: Deadline

Kilpailut

Uusimmat