Kuva: AOP / Tomi Natri

Twerk-tähti Tinzestä julkaistaan kirja - kirjoittajana Ina Mikkola

06.11.2023 18:15 - Sanni Seppä / sanni.seppa@bauermedia.fi

Tia-Maria Sokka pääsee kertomaan poikkeuksellisen tarinansa.

Twerk-tanssija ja somepersoona Tia Maria "Tinze" Sokan tarina painetaan kansien väliin. Sokka on tullut tunnetuksi twerkkaajana ja hän on tavoittanut sosiaalisen median kautta miljoonia ihmisiä ympäri maailman. Hän on onnistunut voimaannuttamaan naisia tanssin kautta ja puhunut muun muassa kehopositiivisuuden puolesta.

Sokka paljastaa kirjassaan, miten hän on rakentanut yrityksensä ja brändinsä tanssistudioista kansainväliseen somepresenssiin sekä miten hän on kestänyt samalla kaikki henkilökohtaisen elämänsä vaikeudet.  Kirjaa kuvaillaan kustantamo Tammen tiedotteessa seuraavasti:

"Miltä tuntuu mennä hymyssä suin vetämään tanssituntia juuri, kun on saanut kotona turpaan poikaystävältään? Miltä tuntuu yrittää ostaa yli puolen miljoonan euron hintaista ensiasuntoa, kun kiinteistövälittäjä ei näe punatukkaista 153-senttistä nuorta naista edes potentiaalisena ostajana?"

Kirjan on kirjoittanut monitaituri Ina Mikkola. Hän on aiemmin kirjoittanut kirjat Runkkarin käsikirja ja Valtakirjani. Tinze-kirja ilmestyy toukokuussa 2024.

(kuva: AOP / Atte Kajova)

Lue myös: MTV: Pitkäaikainen Salkkarit-näyttelijä jättää suosikkisarjan - "Pitää ottaa riskejä"

Lue myös: Sanna Marin on useiden lähteiden mukaan julkaisemassa kirjan

Lue myös: Nopea julkisuuteen nousu jättihitin myötä oli Sini Sabotagelle rankka kokemus - "Menin suoraan terapiaan"

Kilpailut

Uusimmat