Miss Suomi -finalisti varasti vaatteita – joutuuko ulos finaalista?

07.01.2010 07:35 - Eeva Rajala

Miss Suomi -titteliä hamuileva helsinkiläinen Oona Kare on tuomittu myymälävarkaudesta, kertoo Iltalehti. Kare jäi kiinni helmikuussa Helsingin Stockmann-tavaratalossa vaatevarkaudesta.

Kare oli repinyt sovituskopissa vaatteista varashälyttimet irti. Hän oli laittanut hupparin ylleen, capri- ja gollegehousut sekä poolopaidan kassiinsa ja poistunut tavaratalosta maksamatta.

Tarkkaavainen myyjä oli kuullut sovituskopista varashälyttymistä aiheutuvia repeämisääniä ja vartija säntäsi kohumissin perään. Varastetut vaatteet olivat yhteisarvoltaan vajaat 500 euroa. Kare myönsi varkauden Helsingin käräjäoikeudessa ja joutui korvaamaan tavaratalolle vaatteiden koko arvon.

- Kyseessä oli todella tyhmä juttu ja kadun sitä erittäin paljon. Otan vastuun tapahtuneesta ja arvasin asian tulevan ilmi, Kare sanoo lehdessä.

Varkaus-uutinen tuli missiorganisaatiolle yllätyksenä. Finnartist Oy:n toimitusjohtajan Pertti Himbergin mukaan asia pitää tutkia. Hän ei muista, että vastaavia tapauksia olisi lähivuosina tullut ilmi.

- Periaatteessa jos hän on tuomionsa saanut ja kärsinyt, niin sillä ei pitäisi olla merkitystä. Toki tämä on ikävä tapaus. Kokoonnumme asian tiimoilta ja vasta sen jälkeen osaan sanoa, mikä on ratkaisumme, Himberg kertoo Iltalehdessä.

Tällaisten tapausten varalta on nimetty kaksi varamissiä, jotka Iltalehden tietojen mukaan ovat Minna Nikkilä ja Erika Sihvo.

Mikäli Oona Kare saa jatkaa kisassa, on hän ainakin peliyhtiö Unibetin mukaan koko kisan voittaja.

Kilpailut

Uusimmat