Räppäri pyytää apua Haitin maanjäristyksen uhreille

13.01.2010 18:26 -

Räppäri Wyclef Jean vannoo auttavansa kotimaataan Haitia selviämään massiivisesta maanjäristyksestä ja vetoaa myös kansainväliseen apuun. Viime yönä sattuneen järistyksen uskotaan tappaneen tuhansia.

Wyclef Jean syntyi Croix-des-Bouquetsin kaupungissa Haitilla. Hän pyytää nyt kaikkia mahdollisia tahoja auttamaan kotimaataan selviämään pahimmasta katastrofista 200 vuoteen.

Wyclef on aiemminkin auttanut kotimaataan, perustaessaan muun muassa Yele Haiti -järjestön vuoden 2008 Gustav hurrikaanin jälkeen.

Wyclef pyytää nyt kaikkia mahdollisia ulkomaisia tahoja auttamaan Haitia selviämään maanjäristyksen aiheuttamasta tuhosta ja surusta.

- Yli kaksi miljoonaa ihmistä jo yksin Port-au-Princessa ovat katastrofin uhreja. Meidän täytyy toimia heti. Presidentti Obama on jo sanonut, että Yhdysvallat ovat valmiita auttamaan. Vain Yhdysvaltojen armeijalla on rahkeita välittömään apuun ja heidän täytyykin auttaa heti. Kansainvälisen yhteisön täytyy nousta ja auttaa haitilaisia kaikilla mahdollisilla keinoilla, Wyclef vetosi ContactMusicin kautta.

Kilpailut

Uusimmat