Teekkarit saivat maistaa omaa lääkettään

16.02.2010 10:48 -

Käytännön piloista tunnetut Espoon Otaniemen teekkarit saivat sunnuntaina maistaa omaa lääkettänään. Teekkareita peloteltiin olemattomilla tv-lupatarkastuksilla.

Vartti-lehti kirjoittaa, että jäynän takana oli mainostoimisto PHS, jonka "tv-asiamiehet" kolkuttelivat teekkarien ovia Otaniemessä.

- Tarkastamme, että ihmisillä on näin olympialaisten aikaan tv:n nautintoasiat kunnossa, projektijohtaja Taneli Mattelmäki PHS:stä kertoo.

Tv:llä ei kuitenkaan viitata näköradioon, vaan eurooppalaisen makeisalan yrityksen uuteen karkkisekoitukseen.

Teekkareiden huumorintaju riitti onneksi tv-lupatarkastaja jäynään. Asukkaat osasivat jo odottaa tv-asiamiesten saapumista, sillä mainostoimisto pyrki luomaan jännittynyttä ilmapiiriä ilmoittamalla lähestyvistä lupatarkastuksista teekkareille ennakkoon.

- Bussipysäkeillä on ollut tervehdys, että kohta nähdään. Kävimme myös laittamassa teekkarikylän oviin staattisia tarroja, joissa tarkastajat katsovat ovisilmän läpi.

Mainostoimiston mukaan ovensa avanneet teekkarit jähmettyivät ovilleen, kunnes jäynän todellinen luonne paljastui. Huijatuksi joutuneet saivat palkkioksi karkkia.

Teekkareiden huijaaminen voi kuitenkin johtaa kostotoimenpiteisiin. Mainostoimisto ei kuitenkaan toistaiseksi ole saanut kostouhkauksia.

Kilpailut

Uusimmat