Tatuointitarinoiden Kat Von D ja Ville Valo rakastumassa?

18.03.2010 14:55 -

Meksikossa syntynyt tatuoija Kat Von D ja suomalainen rokkari Ville Valo viettävät paljon aikaa yhdessä. Heillä on myös samanlaiset sisustusmieltymykset ja paljon muuta yhteistä.

Los Angelesin Tatuointitarinoiden Kat Von D ja Ville Valo ovat käyneet toistensa luona kyläilemässä ja pitäneet hauskaa yhdessä. Kat Von D myöntää, että haluaisi löytää suomalaisen miehen ja voisi vaikka miettiä muuttoa Suomeen.

- Suomalaiset kunnioittavat rajoja, he eivät ole päällekäyviä. Suomalaisissa on syvällisyyttä, jota ei Amerikasta löydä, kertoo Von D Seiskalle.

Kat Von D kävi Suomessa ensimmäisen kerran kymmenen vuotta sitten Turussa Ruisrockissa. Hän sanoo kovasti mieltyneensä suomalaiseen musiikkiin. Hän pitää tietysti HIM-yhtyeestä, mutta myös Children of Bodomista, Negativesta ja Hanoi Rocksista.

Ville Valolle Kat Von D on tehnyt tatuoinnin nännin ympärille. Tatuointi on HIM-yhtyeen Heartagram-logo, jolla peitettiin entisen rakkaan nimikirjain.

Monitoiminainen Kat Von D suunnittelee myös tuoksuja, joista yhden nimi on sopivasti HIM-yhtyeen tuoreen sinkun nimi, Heartkiller.

Kat Von D jäi sinkuksi vuoden vaihteessa erottuaan Mötley Crüe- yhtyeen Nikki Sixxistä.

Kilpailut

Uusimmat