Tässä ovat teekkarien vappulehtien huonoimmat vitsit

27.04.2010 18:20 -

Teknisillä yliopistoilla siunatuissa kaupungeissa on vappuviikolla vaikea välttää vappulehtiä myyvää haalarikansaa. Kysyimme otaniemeläisten Julkku-lehdestä ja tamperelaisten Tamppi-lehdestä, mitkä ovat heidän huonoimmat vitsinsä tänä vuonna.

Mikäli et näitä huumorijournalismin helmiä vielä omista, Julkku-lehden Riku Lääkkölä ja Tampin Juho Koskenranta suostuivat paljastamaan julkaisujensa huonoimmat vitsit. Annetaan puheenvuoro ensin Tampereelle.

-No huonoinhan on varmasti pakkorako-aiheinen kuvavitsi, jota ei voi kuitenkaan missään julkaista, tai teidän media vedetään linjoilta. No, sanotaan että huonoin on tällainen nörttivitsi, koska sitä ei ymmärrä jos ei tunne tiettyä koodikieltä. Eli: "Mikä on tietoteekkarin domina? Sudo tar."

Hienoa, voiko tästä enää huonommaksi mennä? Antaa Julkun Riku Lääkkölän yrittää.

-Luulen, että meidän huonoin on tämä Maikkarin uutistenkin noteeraama vitsi, eli "mikä on punainen ja haisee rikiltä? Riki Sorsan punainen villapaita".

Tampereella teekkarit ovat kunnostautuneet myös vappujäynissä. Kerroimme aiemmin tänään, miten Tampereen teknillisen yliopiston pihaan on pystytetty Aalto-yliopistolle vinoileva kyltti. Myös Otaniemen teekkareiden, eli uuden Aalto-yliopiston opiskelijoiden, vappujäynä liittyy uuteen opinahjoon.

-Tässä ei ollut Julkun toimituskuntaa taustalla, mutta tällaista kuulin, että Otaniemen uudet Aalto-liput oli yhtenä yönä käyty vaihtamassa Espoon Ikean lippuihin, koska tällä uudella logolla on selviä yhteneväisyyksiä ruotsalaisen huonekalujätin logon kanssa, Lääkkölä kertoo.

Kilpailut

Uusimmat