Mikael Jungner pyysi apua Facebookista kesken haastattelun

15.05.2010 15:57 -

Yleisradion entinen toimitusjohtaja Mikael Jungner tunnetaan sosiaalisen median puolesta liputtajana. Jungner on päivittänyt Facebook-statustaan jopa kesken kokousten ja lehtihaastattelun.

Voicen Heräämössä vieraillut Mikael Jungner hehkuttaa yhteisöpalvelujen, kuten Facebookin ja Twitterin, hienoutta. Jungner sanoo yrittäneensä herättää keskustelua verkossa ja onnistuneensakin siinä.

- Kun sinne laittaa jonkun mietteen, ajatuksen tai muun, parhaassa tapauksessa sadat tai tuhannet ihmiset lukevat sen heti ja vastaavat siihen. Ja niissä vastauksissa on lähes aina jotain sellaista, jota en itse tullut edes ajatelleeksi. Se on hirveän mahtava paikka jalostaa omaa ajatteluaan, Jungner sanoo Facebookista.

Jungner päivittää Facebook-statustaan ahkerasti. Hänen ajatuksiaan on saatu lukea netistä esimerkiksi kesken kokousten ja haastattelujen.

- Hauskin oli Iltalehden haastattelu, jonka aikana laitoin Facebookiin kysymyksen, että mitä vastaisin erääseen kysymykseen. Sieltä tuli 15 minuutissa 30 - 40 vastausta, joista poimin yhden. Toimittaja seurasi tätä ja naureskeli, että jaahas, tämä on nyt tätä modernia aikaa, Mikael Jungner kertoi Voicelle.

Uusimmat