Näin Leijonat muistivat 50-vuotiasta Jari Kurria

19.05.2010 07:17 - Eeva Rajala

Suomen jääkiekkomaajoukkue on muistanut eilen 50 vuotta täyttänyttä Jari Kurria. Iltalehden mukaan muistaminen alkoi jo aikaisin aamulla videokoosteen myötä.

Leijonien joukkueenjohtaja Timo Jutila kertoo lehdessä, että pelaajat ja joukkueenjohto olivat myös laulaneet Kurrille. Puheita Kurri ei juhlapäivänsä kunniaksi pitänyt.

Eilen illalla Leijonat pelasivat rankan ottelun Venäjää vastaan ja takkiin tuli 5 - 0. Ottelun jälkeen joukkue jaksoi silti vielä jatkaa Jari Kurrin juhlintaa. Joukkue antoi miehelle oman lahjansa sekä varta vasten Jarille tehdyn kakun. Suuremmat juhlat ovat luvassa, kun Kurri palaa MM-kisoista takaisin Suomeen.

Jari Kurrin kaverit järjestivät miehelle myös kunnon yllätyksen, kun he lennättivät Kurrin vaimon Vanessan sekä avioparin lapset Kölniin.

- En yleensä tykkää yllätyksistä, mutta tämä oli kyllä hieno juttu. Tämä yllätti täysin. Nyt on hyvä fiilis, Kurri hehkuu Ilta-Sanomissa.

Suomi jatkaa MM-turnausta huomenna Tshekkiä vastaan. Kolme muuta puolivälieräparia ovat Venäjä - Kanada, Sveitsi - Saksa ja Ruotsi - Tanska.

Kilpailut

Uusimmat