Naiskohujen ympäröimä Kanerva hakeutui ammattiauttajalle

14.06.2010 07:32 - Eeva Rajala

Naiskohusta toiseen viime aikoina loikkinut kokoomuksen konkaripoliitikko Ilkka Kanerva on hakeutunut ammattiauttajalle. Kanerva tietää, että hänellä on ongelma.

- Olen hakeutunut ammattiauttajalle...Olen vihdoin ymmärtänyt, etteivät omat voimani riitä. Tarvitsen ulkopuolista apua, mies kertoo Iltalehdelle.

Kanerva kertoo itsesuojelunsa pettäneen. Hän ei tähän asti ole ymmärtänyt, että hän on huomaamattaan ylittänyt sopivuuden rajoja, joita ei pitäisi ylittää. Omien sanojensa mukaan hän on ollut liian kevyellä asenteella liikkeellä, eikä hän ole osannut varoa seurauksia.

Halu lähteä ammattiauttajan puheille sai alkunsa viimeisimmästä kohusta. Seiska-lehti kertoi viime viikolla, että Ilkka "Ike" Kanerva oli lähetellyt vihjailevia viestejä 16-vuotiaalle tytölle Facebookin kautta. Ike huomasi, että puoluekokouksen juuri alkaessa, puoluetoveritkin joutuivat kommentoimaan hänen kohujaan asiajuttujen sijaan.

- Tajusin, ettei tällaista kerta kaikkiaan saa tapahtua...minulla on jo historiassa ollut näitä tapauksia, enkä voi enää jatkaa näin...Pyydän anteeksi kaikilta niiltä, joita olen jollain tavalla loukannut, Kanerva ilmoittaa.

Kanerva uskoo, että nyt alkava ongelmien käsittely ammattiauttajan kanssa on pitkä prosessi. Hän toivookin rauhaa ympärilleen tämän ajaksi.

Kanervan viestittelyistä on kerrottu mediassa noin kymmenen vuoden ajan. Ensimmäinen kohu käynnistyi vuonna 2001, kun Ike myönsi vaihdelleensa viestejä malli Jasmin Mäntylän kanssa. Tämän jälkeen otsikoissa olivat muun muassa Anne-Mari Berg ja Marika Fingerroos.

Keväällä 2008 käynnistyi suurin kohu, kun esille asteli viestittelykumppani, kohublondi Johanna Tukiainen. Viestittelystä tuli luottamuspula, jonka vuoksi Kanerva menetti ulkoministerin paikkansa.

Kilpailut

Uusimmat