Iron Maiden -faneille erityiskohtelua: Maiden Express -juna kuljettaa festareille

21.06.2010 12:30 -

Sonisphere Festival valtaa Porin Kirjurinluodon elokuussa. Sunnuntain pääesiintyjänä on metalliyhtye Iron Maiden, ja bändin faneille on järjestetty varta vasten erityinen junamatka, jonka aikana ennättää virittäytyä tunnelmaan.

Euroopassa kiertävä Sonisphere Festival rantautuu Suomeen elokuussa. Iron Maidenin faneilla on mahdollisuus aloittaa konsertin fiilistely jo junassa, sillä Helsingistä lähtee sunnuntaina 8. elokuuta Maiden Express -juna.

Juna lähtee liikkeelle Helsingin päärautatieasemalta kello 12.36, ja matka taittuu Tampereen kautta Poriin, jossa ollaan perillä klo 16.14. Iron Maidenin keikka alkaa illalla kahdeksan aikoihin.

Maiden Express kuljettaa fanit keikan jälkeen takaisin Porista Helsinkiin. Paluumatkalle lähdetään klo 00.15, ja juna on Helsingissä aamuneljältä.

Junamatkaa isännöi metallimusiikin monitoimimies Teemu Suominen, ja reissun aikana kuunnellaan tietysti Iron Maidenin musiikkia. Maiden Expressillä on luvassa myös esimerkiksi kilpailuja ja muuta ohjelmaa.

Maiden Express -liput tulevat myyntiin 23. kesäkuuta Lippupalvelussa ja Tiketissä. 130 euron hintaan sisältyy meno-paluu-lipun lisäksi myös festarilippu sunnuntaille.

Sonisphere Festivalilla esiintyy Iron Maidenin lisäksi esimerkiksi HIM, Alice In Chains, Apocalyptica, Mötley Crüe, Slayer ja Alice Cooper.

Lue lisää 7.-8. elokuuta järjestettävästä Sonisphere Festivalista tapahtuman nettisivulta.

Kilpailut

Uusimmat