Rakastunut tähtipariskunta vietti romanttista lomaa Venetsiassa

01.07.2010 09:20 -

Täydellisistä naisista tuttu Eva Longoria Parker ja hänen koripalloilijamiehensä Tony Parker viettivät kolmatta vuosipäiväänsä Venetsiassa. Pariskunta rentoutui esimerkiksi gondolissa, joka kuljetti heitä pitki Venetsian kanaaleita.

Longoria Parker ja hänen miehensä näyttivät rentoutuneilta ja onnellisilta kulkiessaan pitkin Venetsian katuja. Heidän mukanaan oli myös toinen pariskunta, Pako-sarjassa Fernando Sucrea eli päähenkilö Michael Scofieldin sellikaveria esittänyt Amaury Nolasco sekä hänen tyttöystävänsä, House-sarjassa apulaislääkäri Allison Cameronia esittänyt Jennifer Morrison.

Pariskunnat olivat yhdessä gondolikierroksella, ja Longoria Parker ja hänen koripalloilijamiehensä olivat hetkittäin hellissä tunnelmissa. Parker on kertonut, että he ovat suunnitelleet perheen perustamista piakkoin.

Rakkauden kaupunki Venetsia on ilmeisesti suosittu kohde viettää vuosipäivää, sillä tällä viikolla uutisoitiin myös rokkari Ozzy Osbournen vievän Sharon-vaimonsa Venetsiaan juhlimaan heidän 28. vuosipäiväänsä.

- Hän on paljon romanttisempi kuin minä olen! Olen vähän sellainen 'suoraan asiaan' - ja hän ei ole, hän on todella pehmo, Sharon paljasti brittiläisessä Loose Women -ohjelmassa alkuviikosta.

Lähde: DailyMail, ContactMusic

Kilpailut

Uusimmat