BB-Niko Saarinen helpottunut: Parisuhde tärkeämpää kuin BB

08.09.2010 11:54 - Eeva Rajala

BB-talosta häädetty Niko Saarinen lähtisi vielä kolmannenkin kerran mukaan BB:hen. Tämä siinä tapauksessa, jos hän olisi sinkku.

Niko kertoo Voicelle, että BB:ssä olo oli nyt liian rankkaan hänen poikaystävälleen.

- Olen tosi iloinen, että olen nyt ulkomaailmassa. Jos olisin ollut päivänkin kauemmin talossa, niin minulla ei olisi enää parisuhdetta. Olen tosi tyytyväinen, että olen nyt täällä, koska halua säilyttää parisuhteeni. Se on tärkeämpää kuin se, että olen telkkarissa maksimissaan kolme kuukautta, Niko avautuu.

Nikon poikaystävä oli ottanut raskaasti sen, että Niko lähtee takaisin BB-taloon. Koko lähipiiri oli Nikon mukaan huolissaan asiasta.

- Jos olisin nyt jäänyt taloon, niin minulle olisi tällä viikolla ilmoitettu, että hän on jättänyt minut...Jos jotain tapahtuu, esimerkiksi joku sairauskohtaus, niin kyllä me saamme kuulla siitä päiväkirjahuoneessa. Olemme saaneet itse päättää asioista, mistä haluamme kuulla talossa.

Niko Saarinen kertoo, että suhde sujuu tällä hetkellä erittäin hyvin. Hänen mukaansa imagonkohotuskampanja kuitenkin jatkuu, että parisuhde säilyy.

Kilpailut

Uusimmat