Hulvaton myynti-ilmoitus ei tuonut asiakkaita – pxrseen hajuinen auto edelleen myymättä

14.09.2010 15:04 - Eeva Rajala

Nettiauto.com-sivustolle hulvattoman myynti-ilmoituksen jättänyt mies ei ole vielä saanut myytyä p*rseelle haisevaa Toyota Corollaansa. Ilmoitus levisi kuun alussa muun muassa Facebookin välityksellä ja hauskuutti lukijoita.

Ilmoituksessa mies mainitsee autonsa huonoiksi puoliksi muun muassa sen, että se haisee ja näyttää p*erseelle ja se on liian ahdas, ainakin täysikasvuiselle. Hyviä ominaisuuksia on muun muassa, ettei auto ole ihan kivikaudelta.

Nyt autoa myyvä tamperelaismies Jan Tervo selventää Voicelle, että auton myynti-ilmoitus on herättänyt huomiota, muttei niinkään mahdollisissa ostajissa. Häneen on oltu yhteydessä vain siitä yksinkertaisesta syystä, että ilmoitus on hulvaton.

- Aika moni on kommentoinut, että on aika hyvä myynti-ilmoitus. Suurin osa on kommentoinut sitä myynti-ilmoitusta itsessään...Vähän on poskensoittoa tullut siitä. Ne jotka soittavat poskea, saavat kyllä samanlaisen vastauksen takaisin, Tervo kertoo.

Miehen mukaan Nettiauto.com-sivustolta löytyvä kysymykset/vastaukset -palsta on melkoisen huvittavaa luettavaa. On autolla kyllä katsojiakin käynyt, mutta auto on siis edelleen myynnissä. Tervon mukaan on myös pari automallia, joihin tämän vanhan rotiskon voisi vaihtaa.

Hulvattoman myynti-ilmoituksen ja sen lukuisat kommentit löydät täältä! (Nettiauto.com)

Kilpailut

Uusimmat