’A. Kela on anuksesta’ – näin Anssi Kela vastaa keskustelupalstojen kommentteihin

21.09.2010 08:41 - Eeva Rajala

Muusikko Anssi Kela tonki keväällä erinäisiä keskustelufoorumeja ja löysi kasan häntä mollaavia kommentteja. Mies vastasi kommentteihin ja nyt mies on tehnyt samaisen liikkeen uudestaan.

- Se oli yllättävän hauskaa, tavallaan terapeuttistakin, mies kirjoittaa viimekertaisesta kokemuksestaan blogissaan.

Nyt hän vastaa muun muassa kommenttiin, joka on yksinkertaisesti: Anssi Kela on homo. Kela kertoo törmäävänsä väitteeseen tuon tuostakin. Yleensä se huudetaan hänelle kadulla.

- Päinvastaisista huhuista huolimatta en ole koskaan harjoittanut siitoseloa toisen miehen kanssa. Koska en näin ollen tiedä millaisia tuntemuksia se minussa herättäisi, ei homouttani voida sulkea pois. Jokainen on homo, kunnes toisin todistetaan, Kela kirjoittaa humoristisesti.

Joku kommentoi joissain keskustelupalstalla, että Kela on anuksesta. Kelan mukaan hän on oman ymmärryksensä mukaan syntynyt ihan normaaliin tyyliin: "Onko anusteitse syntyminen edes lääketieteellisesti mahdollista?"

Eräs miehen kritisoija oli myös kysynyt, osaako Anssi Kela laulaa muistakin kuin autoista. Kela kertoo, että hänen sivustolleen listatuista 45 kappaleesta 16:ssa lauletaan jossain muodossa autosta.

- On siis törkeää liioittelua väittää, etten osaisi laulaa mistään muusta kuin autoista - peräti 64,45 prosenttia tuotannostani käsittelee muita aiheita, Kela selventää tilastollisesti.

Lue Kelan muita hauskoja ja selventäviä vastauksia negatiivisiin kommentteihin tästä! (Anssikela)

Kilpailut

Uusimmat