Victoria Beckham maailman arvostetuimman muotilehden kanteen?

27.09.2010 07:50 - Karoliina Kotala

Ex-Spaissari ja nykyinen muotisuunnittelija Victoria Beckham saattaa saada osakseen yhden kovimmista muotimaailman kunnianosoituksista ja päästä koristamaan Amerikan Vogue-lehden kantta.

Muodin parissa nykyään uraa luova Beckham on tähän mennessä nähty muun muassa Brittien, Venäjän, Saksan, Intian ja Turkin Vogue-lehtien kansissa, mutta nyt tähdelle saattaa aueta mahdollisuus koristaa myös arvostetuimman Amerikan Voguen kansilehteä.

Syy ainutlaatuiseen mahdollisuuteen on Amerikan Voguen päätoimittaja ja muotiguru Anna Wintourin kiinnostus Beckhamista. Naisen on kerrottu ihastuneen Beckhamin uusimpaan vaatemallistoon, jonka tämä esitteli New Yorkin Muotiviikoilla.

- Olemme Victorian suuria faneja, joten ei ole mahdotonta, etteikö häntä laitettaisi lehtemme kanteen, Wintour paljasti.

Beckham esitteli ensimmäisen suunnittelemansa vaatemalliston vuonna 2008 ja on voittanut sen myötä puolelleen kriitikkojen suosion. Tähti on myös kertonut lämpimistä väleistään maailmankuuluun Wintouriin.

Muotiviikkojen tunnelmaan pääset tutustumaan myös Voicen Muotiviikolla Helsingin Kaapelitehtaalla 29.9 - 2.10, jossa mallistoaan esittelee muun muassa New Yorkin Muotiviikoillakin nähty IVANAhelsinki. Lippuja tapahtumaan voi voittaa kilpailuista, lisätietoa Muotiviikosta löydät täältä.

Lähde: Contactmusic

Kilpailut

Uusimmat