Isi, mikä on klamydia? Näitä sanoja tähtikoomikot ovat joutuneet selittämään lapsilleen

30.09.2010 13:57 - Eeva Rajala

Monessa lapsiperheessä pienten lasten suusta on kuultu mitä erikoisimpia ja hauskimpia kysymyksiä. Uuden Oikeesti aikuiset -komediaelokuvan mieskoomikot ovat joutuneet selittelemään lapsilleen erinäisiä asioita vuosien varrella.

Elokuvaa tähdittävät Adam Sandler, David Spade, Kevin James ja Rob Schneider joutuvat elokuvassa selittämään lapsille, mitä wasted- eli kännissä-sana tarkoittaa. Miehet kertoivat yhteistuumin Voicelle, että erinäisiä sanoja on jouduttu oikeassakin elämässä selittelemään lapsille.

David Spade kertoi hetken mietinnän jälkeen, että yksi sana, jonka hän on joutunut selittämään, on elatusapu (alimony). Tähän muutkin leffan koomikot yhtyvät, mutta pahempiakin sanoja on jouduttu selittämään. Scheiner huudahtaa yhtäkkiä "klamydia". Miehet alkoivat sen jälkeen miettiä, miten klamydian selittää parhaiten esimerkiksi tyttölapselle.

- Sano vain ei peniksille, et tarvitse niitä, Spade letkauttaa selityksen.

Huomenna ensi-iltansa saava Oikeesti aikuiset on komedia viidestä lapsuudenystävästä. Miehet tapaavat vuosien kuluttua ja viettävät porukalla viikonloppua. Miehet jatkavat siitä, mihin lapsena jäivät ja toteavat, ettei vanheneminen välttämättä tarkoita aikuistumista.

Voice tapasi elokuvan tähdet Meksikossa. Koomikkomiesten yhteishaastattelu nähdään Voice TV:llä Heräämön lähetyksessä huomenna klo 8.50.

Kilpailut

Uusimmat